en torsdag

Vi började morgonen med att förundra oss över dessa förbenade alger som har invaderat vår strand. Helt blåa på vissa ställen. Som ett dött hav.

DSC_0074DSC_0076DSC_0075

Just idag skulle ett kallare väder ha varit välkommet. Hundarna har olidligt varmt. Mindysen förstår int alls varför hon int får gå i sjön. Ebba har lärt sig med åren. Dessutom tror jag hon förstår bättre. På riktigt, tror jag att hon int ens vill gå dit i ärtsoppan.

DSC_0081

Annars är det nog slut på piontiden för i år här på vår stuga. Men jag som gillar vissnade blommor i fotograferingssyfte, njöt en smula.

DSC_0084DSC_0093DSC_0098DSC_0089

Vinbären däremot håller på att bli färdiga. Tyvärr är dom små, sura och torra. Liljorna har just börjat blomma. Förut har jag int sett ett ekollon på våran ek, men nu tror jag den håller på att få några exemplar. Fast vad vet jag vad det är för knölar.

DSC_0101DSC_0116DSC_0128

Det var meningen att den lilla familjen skulle komma hit idag och vara över helgen. Men som vi alla har mer eller mindre flunssa, bestämde dom sig för att bli hemma. Synd för oss, men naturligtvis ett bra beslut med tanke på lilla Linnéa och Cilla gumman. För denna flunssa går som en löpeld över alla.

DSC_0112DSC_0134DSC_0125

Då solen började gå ner satt vi oss i trädgården och njöt av en lite svalare men ändå skön temperatur. Vi drack några glas Sangria och Linda slurpade i sig Baileys, hennes absoluta favorit.

DSC_0142DSC_0139DSC_0147

Mindysen fick en liten stund leka sin favoritlek, hämta bollen.

page

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s