får jag klaga nu?

Det sägs ju så. Nu skall vi int klaga…då vädret äntligen blivit varmt.

Nu tycker jag ändå att det är lite väl hett. Förstår att det är skönt för människor som annars är frusna, som kanske int har ett tjockt fettlager på kroppen, människor som ännu int är i ”mommo-stadiet” eller människor som bara älskar värmen.

Visst gör jag det också, visst vill jag ha varmt, men då det blir så varmt att jag svettas av en minsta rörelse, då tycker jag det börjar räcka.

Sen om det är värmen som får mig att bli råddig eller bara jag som har en hönshjärna är en annan sak.

Igår var just en sån dag.

Hade tid till labben på morgonen. Då det skulle tas blodprov sa hon, labbskötaren, att här är ett avföringsprov också. Oj då, då är det fel remiss, sa jag. Så jag fick åka hem och söka den rätta. Då jag kom tillbaka visade det sig att jag borde ha haft ett morgon urinprov med mig. Ojs då…fick ta burken med mig och föra ett idag.

Då jag låg på soffan och svettades med en varm lapptop i famnen, skrev en vän på sin status på fb att hon kommer att vara på lanternan kl. halv tre om nån hade lust att joina henne. Jooo….för fasen det ville jag ju.

Men tiden var lite fel. Elin skulle hämtas från jobbet klockan tre. Skrev bara till svar att jag kan nog komma om hon ännu är där lite över tre. Jooo..vi skulle höras. Just före jag åkte iväg för att hämta Elin, skrev vännen ännu en gång att nu var hon där, på lanternan i Nagu.

Okej tänkte jag och skrev att jag kommer om en stund..bytte kläder satt mig i bilen och åkte iväg för att hämta Elin..då jag plötsligt efter att ha kört några meter kom på att jag för fasen är i Pargas.

Hon skrev Lanternan och jag tänkte Hallonblad.

Vad f””””n????

Otroligt!

Kände mig urdum då jag skickade meddelandet, att ursäkta nu men jag är ju int alls i Nagu.

Hade så sett fram emot att träffa henne och att samtidigt ta foton från Hallonblads bakgård.

I och för sig kan jag ju fota hallonblads bakgård när som helst, men inte träffa vännen.

Annars hade jag tid till veterinären igår åt Ebba. Kan hända en bidragande orsak till min råddighet. Det är inte roligt att gå till veterinären med en hund som är livrädd och bara skakar så fort vi sätter foten in där.

Hon har haft örat sjukt en tid nu och behövde undersökas. Det visade sig vara en jästinfektion och där fanns också bakterier. Så nu skall vi kämpa två ggr per dag i tre veckors tid med att droppa meducin i örat på henne.

På hemvägen köpte jag jordgubbar och glass och en korsordstidning. Fick ett plötsligt sug att lösa korsord. Jag, som med min hönshjärna, inte är en korsordslösare överhuvudtaget.

DSC_0347DSC_0342DSC_0338DSC_0329

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv, Mitt i Livet, selfies. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till får jag klaga nu?

 1. Barhoppan skriver:

  Pust,jag tycker också att det är för varmt. Undra på att du blir lite rådig. Kvällarna är såklart underbart fina. Hett är det däremot inne märker jag. Undrar hur det skall bli med sömnen i natt?

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Sömnen blir det verkligen lite svårt med i denna hetta. Har svårt att hitta lugnet då det bara pillar i benen och i kroppen.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s