en orolig själ

Jag beundrar människor som kan njuta av sitt hem så fullkomligt att dom int har behov av att komma bort hemifrån.

Jag beundrar dem som i denna hetta orkar hålla sitt hem snyggt och fint. Disken diskad, byket bykt, golvena rena från damm, hundhår och sand, borden tomma på saker och så vidare.

Jag kan int. Jag blir helt hyper nervig och vill bara bort så långt jag kan komma för att int behöva titta på kaoset som jag int orkar ta itu med.

Just nu gör det mig extra rastlös då jag sitter här utan bil. Jag har inte friheten att åka iväg. Jag är tvungen att stanna här och se på allt och svettas av bara tanken på att tömma en diskmaskin och fylla den igen.

Min rastlöshet brukar leda till att jag blir sittande framför datorn timme efter timme.

Har varit helt fast i Farm Ville 2, ja rent av närapå spelberoende fast, så allt vad böcker, handarbete, tidningar och serier blivit lidande.

Detta har gett mig dåligt samvete.

Inatt då jag inte kunde få sömn raderade jag hela skräpet från min facebook sida. Jag raderade samtidigt även alla andra spel som jag har spelat.

Kanske min orolighet just nu helt enkelt är abstinensbesvär 😉

I varjefall hoppas jag nu att mitt datoranvändande skall minska, så att andra trevliga saker kan ta över min fritid. Så att int allt annat viktigt blir ogjort. Även saker som int är så roliga att syssla med, som hushållsarbete då. Kanske jag rentav bara det blir svalare sätter igång och börjar baka bröd.

Jaaaa…kanske…eventuellt….hoppeligen….

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en orolig själ

 1. Ja du, det verkar onekligen lite oroligt. Vi har köpt en hund, då får man annat att tänka på.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Så sant. Vi köpte också en hund för fem år sen, med tanke på att få annat att tänka på och visst får man det. Men efter ett tag då man vant sig och kommit in i rutinerna kommer oroligheten tillbaka. Åtminstone för mig 🙂 HUnden är ändå det bästa beslutet vi gjort för att mitt liv skulle bli bättre, bara älskar våran Ebba 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s