shop til you drop, liksom

Lite sån feeling får jag då jag kollar vad allt jag hade hem i bagaget med mig från Stockholm.

Det var ju i och för sig temat för vår stockholmsresa. Då tänkte jag som så, att om jag en gång tar mig dit, så tänker jag också hämta något hem med mig. Inget snåleri.

Lite snålare hade jag i och för sig nog kunnat vara, men då begäret blir större än förståndet och behovet, så går det som det går.

På lördagen  åkte vi till Barkarby. Jag blev inte riktigt lika besviken som döttrarna mina.

Vagabond levererade två par sandaler för ynka 23 Euro tillsammans.

DSC_0010

cats 1Alla kom vi ut från Nike butiken med ett par sneakers.

DSC_0014

En blus i lila silkesaktigt tyg hittade jag på Noa Noa.

DSC_0024

Efter barkarby gick vi en sväng via Åhlens innan vi åkte till hotellet.

Jag köpte en ansenlig bunt med tidningar.

DSC_0042

Några fick man två för priset av en, med en fanns en korsordstidning och med en en bok.

DSC_0049

Linda hittade tidningar som hon gillade och Elin såna som hon gillade.

På söndagen hade jag som mål att besöka min favoritbokhandel, lagerhaus och designtorget.

Bokhandeln levererade som alltid. Både Linda och Elin köpte pocketar till priset köp tre betala för två. Jag hittade int tre pocketar som jag ville ha, utan köpte istället två inbundna böcker och en storpocket. Från Åhléns köpte jag en bok.

DSC_0043

Analfabeten fanns som pocket och jag hade kunnat utöka min samling av Jo Nesbös deckare med den nyaste som kommit ut som pocket. Men som jag nu har läst en av alla jag har, tyckte jag att jag bör läsa dom som jag har hemma först. Lite kloka tankar mellan varven. Hittade också en annan kandidat, men kom int ihåg om jag redan hade köpt den eller om jag bara hade tänkt köpa den.

Från en liten butik i gamla stan köpte vi alla varsin metallskylt med text. Det finns ju otaliga fina. Jag hade, hör och häpna inget behov av en sån, ändå gick jag ut med en. Bara för att den var såå jag.

DSC_0053

I en klädbutik hittade jag ett ensamt exemplar av en pippitröija som råkade vara precis i min storlek. Äntligen. Även om den int är i dom klassiska färgerna är den ändå fräsch och snygg. Precis i min smak.

DSC_0017

Efter det tänkte jag att nu får det räcka, men sini, plötsligt sprang jag på en tunika som jag gillade skarpt, fast den mest ser ut som en fågelskrämma på bilden.

DSC_0035

Från båten köpte jag Elizabeth Ardens Eight Hour Cream handkräm och Essie nagellack. Plus lite godis och en kagge vin.

DSC_0056

Lagerhaus hade jag så sett fram emot. Visst fanns där fina saker. Men ändå int, int något sånt som jag inte kan få här.

Designtorget är det ju alltid roligt att besöka, om så bara för att vandra omkring och pilla på en massa fina designprylar. Just nu håller dom på att flytta butiken till lokalen mitt emot, så det var lite ont om saker och lite råddigt.

Det var det!!

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till shop til you drop, liksom

 1. Monique skriver:

  Gillar dina gula sandaler. 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Lite udda färg men dom kommer att passa perfekt till klänningen jag köpte till Linnéas dop 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s