hösttankar

Konstiga saker hur tankarna genast går till hösten då skolorna börjar. Sommaren är ju för tusan inte slut ännu.

Men ändå fann jag mig idag kollandes på kuddar och inredningsprylar till hemmet. Vilka färger skall få stå på tapeten den här hösten hos oss. Börjar sannerligen tröttna på det ljusrosa som vi har nu. Vill ha mera färg.

Men först skall hela huset städas. Nu då det blivit lite svalare kan jag redan tänka tanken att göra det.

Har fått nys om ett rätt så förmånligt mattvätteri. Dit skall jag föra våra mattor och i och med det får städandet sin början. Sen NÄR mattorna har förts för att tvättas, vill säga.

Det bör dock ske ganska så snart för som det är nu blir jag bara orolig och rastlös över att se all skiten vi har i knutarna. Sen hoppas jag att jag kan slappna av och börja njuta av mitt liv här hemma.

Medan Uffen klippte gräsmattan idag gick jag omkring och kollade in lite hur allt ser ut i trädgården. Bedrövligt är ordet. Sommarblommorna har nästan alla torkat bort. Perennerna likaså, det är bara höstfloxen som blommar vackert. Squaschen har aldrig varit så dålig som i år. Krusbären hänger kvar på buskarna, vilket dom gärna får göra för mig. Tycker om att gå och äta från buskarna just nu då bären nästan har börjat jäsa, då är dom sötast och godast. Det tycker även Mindysen som plockar krusbären från buskarna helt själv. Några futtiga äppel kan man hitta i våra äppelträd.

DSC_0162DSC_0170DSC_0172DSC_0188DSC_0176DSC_0178DSC_0158

Ogräs har vi gott om. Efter gräsklippandet ställde Uffen sig vid blomlandet och började plocka bort massvis av just det, ogräs.

DSC_0197DSC_0204DSC_0198

Herrn i huset ❤

DSC_0168

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s