affärskvinna

Ja så känner jag mig då jag äntligen har vågat sätta saker till salu i fb gruppen Väståbolands Köp & Sälj.

Det har sannerligen varit en tröskel för mig.

Har funderat på loppisar och kirppisar men det har alltid falerat vid att jag int har haft modet att göra det eller orken för den delen. Int i synnerhet att själv stå och sälja mina saker nånstans bland en massa människor.

Så en dag bad jag att få bli medlem i gruppen och där var det en ung man som undrade om nån hade söndriga objektiv att sälja till ett förmånligt pris. Det hade jag och på den vägen är det.

Jag har sålt inedningsprylar, väskor och böcker. Int någo stora mängder, men lite, så att det känns bra.

Svårt är det att prissätta sina egna varor och lite konstigt känns det nog. Det värsta har kanske ändå för mig varit kontakten med människor jag int känner. Att komma överens om vilken dag, vilken tid och var.

Men hör och häpna även det har gått helt smärtfritt.

Just nu, då jag har sålt det mesta, känner jag mig så nöjd med mig själv.

Tänk att jag gjorde det.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till affärskvinna

  1. Tanja skriver:

    Heja! Har sett att du haft fina grejer till salu men alltid har nån annan hunnit före. Använder också sidan flitigt. Enkelt sätt att göra sig av med sånt man inte längre använder eller som barnen vuxit ur. Hellre det än slänga liksom. Fint att businessen gått bra!

    Gilla

  2. Villa Herbert skriver:

    Heja, heja, mera sådant, märker att du utvecklas och vågar mer och mer. 😉 Kramar från mig.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s