helgen som gått

Har igen haft ett hemma veckoslut. Tror det kommer att bli vid det nu då jag en gång börjat. Då brukar det bli svårare och svårare för mig att hänga med.

På fredagen var Alexander och Lena här och fixade mat åt Linda, Uffen och mig. Vi firade att Lena har lämnat in sin gradu och vi umgicks en kväll tillsammans, eftersom Lena i veckan åker till Italien för flera månader. Alexander följer med henne den första månaden.

DSC_0267

Vi fick smaska i oss en len batat soppa, med hemlagade krutonger och stekt bacon. Till det lagade Alexander en blandning av avocado, räkor, purjolök, gräslök och lime som man satte på små rostade bröd. Sååå himmelskt gott. Sååå rena smaker. Avocado är bara för mumsigt.

DSC_0275

På lördagen åkte Uffen till lande med Linda, Mindy och Ebba.

Jag behövde ett och annat från stan så jag körde hem Alexander och Lena.

Var både till stan och till Mylly. I Mylly fick jag plötsligt sån lust att gå på bio. Detta lite på grund av att jag visste att Elin skulle vara hemma med en hop kompisar för att ha förkväll innan dom gick ut på stan för att fira forneldarnas natt.

Så jag firade forneldarna med The Expendables 3. Passligt med action som gick bra att bara se på utan att dess mera tänka på annat. Det var kaboom, smash och pang, pang så det räckte och blev över.

Linda kom hem från lande redan igår. Hem med sig hade hon även Ebba. Ebba hade den äran att idag på kvällen få följa med på en hundskolning eftersom Mindy har löptid.

Idag på förmiddagen stegade hon in här med båda hundarna och formligen drog mig ur sängen. Nu skall vi gå ut och gå..mena hon. NEEeeejjjj var min första reaktion, men hon fick mig övertalad, så vi gick ett varv runt golfbanan. Visst var det skönt. Härligt väder och frisk luft.

DSC_0285DSC_0292DSC_0295DSC_0297DSC_0300DSC_0302

Tassiga hundar som t.o.m bara måst snusa på exakt samma sak.

DSC_0312DSC_0311DSC_0319DSC_0325DSC_0326

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s