40 år minus 1 dag

Imorgon fyller min svåger 40 år.

Jag som ännu tycker att han är bara barnet. Eller skall vi säga en ungdom. För det är vad dom har varit för mig, min yngsta syster med man. Dom har varit ungdomar. Ungdomar som nog har gjort färdigt sina studier, jobbat i många år, har tre barn och ett eget hem, en egen gård. Ändå har tiden på nåt vis stannat av i min hjärna.

Nu fyller han då år imorgon och jag är inte hemma. Skall köra mina egna ungdomar, Alexander och Lena till flyget och tänkte samtidigt gå på en utställning om Psykisk ohälsa i Heureka.

Har hela helgen klippt, klistrat och diktat för att få ett helt personligt 40 års kort åt svågern. Vi beslutade med min Mamma för att gratulera honom redan idag. Ville ju se hans reaktion.  Jag fick sannerligen lön för mödan. Tror verkligen kortet uppskattades. Likaså gåvan från min Mamma, min andra systeri och mig. Kortet var naturligtvis också från oss alla.

DSC_0335DSC_0337DSC_0338DSC_0343DSC_0348DSC_0351

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s