finally

Dom eländiga golven som väntat på att bli tvättade, dom nytvättade mattorna som väntat på att sättas på golven, kuddarna som väntat på att göra vardagsrummet höstligt ombonat.

Äntligen tog jag tag i saken.

Egentligen hade jag tänkt söka mig till Pemar och till Adalmiinan Helmi på loppis. Men så vaknade jag nu int i tid som vanligt. Jag brottades med tanken, skall jag eller skall jag inte fara. Till slut vann förståndet. Även om jag var sent ute, så hade jag nog egentligen inte ens fått köpa något. Jag behöver ingenting. Och jag vet med mig själv, att om jag så också lite blir frestad så finns det inga hinder för mitt köpande.

Tacka Gud för det, för nu är det gjort. Mattorna ligger på nytvättade golv, kuddarna har fått nya överdrag och borden nya dukar.

Den gemensamma nämnaren i vardagsrummet är mörkrosa.

Just nu är det ju så poppis med messingsfärgade inredningsdetaljer. Köpte faktiskt ett fat på H&M home, för ville ju vara lite trendig. Trots att mitt hem är allt annat. Men efter att ha sprungit omkring och sökt ljusstakar och försökt i mitt huvud fundera ut en bra kombination av det jag har hemma och något nytt, kom jag bara underfund med att jag int behöver vara up to date med inredningsvärlden.

Man kan ju int hålla på och köpa nytt hela tiden allt eftersom modet ändrar.

Mitt hem är mitt hem, fast det är ett riktigt supervanligt omodernt och oansenligt hem, men det är mitt hem och jag trivs med det som jag har det. Försöker ändå tänka att det finns nån sorts personlighet i det, att det är ”minun näköinen koti”, liksom.

DSC_0008DSC_0003DSC_0006

DSC_0019DSC_0020

Sovrummets färger ändrade från rosa till grönt. Bara med kuddar.

DSC_0013DSC_0017

Annars så var jag på torsdagen med min bästaste vän på en sån härlig feelgood film.

The Hundred-Foot Journey

the-hundred-foot-journey-movie-poster-12

Kan rekommendera till 100 % 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt hem, vänner. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till finally

  1. Mia skriver:

    Vad skönt med nystädat hus! Jag tycker inte heller om själva städningen, men känslan efteråt är så bra att jag har satt städningen i system = veckostädning torsdag förmiddagar.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s