kvalitetstid

Igår kväll hade jag träff med en väninna från skoltiden. Vi brukar int träffas så ofta men när vi gör det är det så roligt och familjärt. Pratet flödade och skrattet likaså. Helt enkelt en härlig kväll. Full med positiv energi.

Mera sånt!!

Idag hade jag då träff med Cilla den lilla. Det var Fammodag och vi åkte till Mylly. I Fammos bil finns det nuförtiden en helt egen stol åt tösen så att vi int behöver ta Mammans bil. I den lilla familjens bil åker barnen baklänges. I min bil sitter man med ansiktet i färdriktningen. Tror bestämt Cillagumman med ens kände sig lite större.

DSC_0064

I Mylly åt vi glass, lekte i den lilla muminparken, vi kollade på leksaker, vi åt mat och vi umgicks. Cilla är en riktig pratkvarn så det blir int tyst i första taget. Just nu får man förklara allting till grund och botten och ändå är int flickan nöjd…Varför??? Vad skall man svara då svaren tar slut. Men skoj är det att ha egentid med henne.

DSC_0069DSC_0083DSC_0087DSC_0109

Ärligt talat tror jag att hon också gillar det. Otroligt vilken mängd pussar och kramar jag blev överöst med idag.

Cilla är ju ingen linslus, så man får faktiskt passa på dom korta ögonblicken då hon vänder sig mot en och dom är int många. Hon låter sig int luras av någo.

DSC_0121

Då vi är och tittar på leksaker hamnar vi alltid på samma ställe. Framför babydockorna. Där kan hon stå hur länge som helst. Sen är det mjukisdjurena och barbisarna. Idag fick hon en lite kissemisse.

DSC_0116

DSC_0113DSC_0134

Väl hemma efter en god stund på vift fick jag umgås lite med den lilla också. Linnéa sötisen.

DSC_0188DSC_0196DSC_0199DSC_0171DSC_0203

Det räckte int länge så kom Pappan hem från jobbet och jag åkte hem till mig. Här ligger jag nu med datorn i famnen på soffan helt ensam. Uffen och Ebba åkte till lande och Elin är hos en kompis.

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Linnéa, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s