jag gjorde det

Jag gick på stickcafé idag.

Förra veckan var jag helt taggad att gå, men så var jag barnvakt istället. Idag hade jag helst låtit bli. Blev bara mer och mer nervösare ju närmare klockan blev halv sex då jag sku vara där. Fick formligen dra mig dit, men jag gjorde det. Först kändes det faktiskt int alls bra, ångest big time. Men som tiden gick blev ångesten mindre, till att nästan helt försvinna. Det kändes rentav bra.

Nu har jag fått en början på det, så nästa gång kommer det inte att vara så svårt.

Tänkte först börja sticka på pippi tröijan åt Linnéa som väntat på att bli stickad nu sen hon föddes, men valde till slut att sticka sockor. För koncentrationen var ganska dålig och sockor kan jag sticka utan att fundera desto mer.

DSC_0469

Är verkligen glad och upprymd över att jag fick mig dit. Nu har jag en programpunkt i veckan att se fram emot.

Känner mig också glad över att jag idag tog mig i kragen och gick ut och gå med Ebbasen. Vi gick runt golfbanan i ett riktigt skönt höstväder. Skall nu försöka få promenaden på dagen till en vana. Är bara tvungen att få rutiner i mitt liv.

DSC_0397DSC_0392DSC_0396DSC_0413DSC_0421DSC_0423DSC_0417DSC_0430DSC_0436DSC_0437DSC_0457DSC_0453

Återstår att se om jag lyckas ändra mina dagar, eller om jag helt enkelt fortsätter i samma spår som de går nu.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Handarbete, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till jag gjorde det

  1. Monika Sangder skriver:

    Vad duktigt av dig. Första steget är det svåraste, men sen blir det lättare.

    Gilla

  2. Regina Ranta-aho skriver:

    Du lyckas med att ta bilder av naturen, alldelas vanliga vyer och du kan fånga det som inte många ser, vad sköna och harmoniska foton du har att vila ögonen på! hälsn. Regina

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s