Där rök det

4 cm:er av håret helt spontant som alltid.

Nog för att jag har tänkt sådär smått att det borde klippas, men det har bara varit en tanke. Då jag igår var barnvakt åt Linnéa medan Mamman var till frissan fick jag också ett sånt behov att gå. När Mamman kom hem kollade vi frissans hemsidor där man kan beställa tid och konstaterade att jo, det fanns en tid efter en halvtimme och så tog jag den.

Snabbt rusade jag iväg och efter drygt 45 minuter var håret 4 cm kortare.

Den här gången var jag nog lite för spontan för 4 cm kändes som 10 i mitt hår. Känns int riktigt bra. Som tur är växer ju håret ut, men det tar tid.

DSC_0090

Igår kväll var det igen stickcafé och den här gången gick jag dit med lätt hjärta. Har börjat sticka på Pippitröjan och hade den med mig. Pippitröjan som blir i lite konstiga färger, men ändå riktigt fin i min smak. Int behöver man ju alltid följa allt till punkt och pricka.

DSC_0098

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Handarbete, Linnéa, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Där rök det

  1. Juanita skriver:

    Vilka fina färger på pippi-tröjan! Å håret blev ju riktigt kiva! Sist när jag var till frissan också så sa jag att hon fick klippa ordentligt (hade så torra hårtoppar) men sen i bilen på vägen hem tyckte jag också att halva håret hade försvunnit… Och som du skrev, det tar ju tid… fast 4 cm växer fortare än 15-20 cm!

    Gilla

  2. Banhoppan skriver:

    Snyggt är det

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s