oktober

Så blev det plötsligt oktober och jag har int haft strumpor på mig i skorna eller sådär  annars heller, sen i början av sommaren. Aldrig att det har hänt förut.

Borde ju int gå barfota på grund av diabetesen, men strumpor gör mig så svettig om det är varmt. Antagligen är det int så farligt eftersom min fotvårdare igår berömde mina fötter. Aldrig har dom varit så bra, sa hon, under den tiden hon har skött om dom.

Konstigt är det också då perenner ännu blommar medan löven på träden blir allt gulare och rödare. Jag bara älskar dessa höstfärger. Det är så vackert.

Hos oss blommar ölandstoken, som visserligen är en buske, och höstastern. Förstås också brinnande kärleken. Tyvärr är den så grymt svår att fota, så den här gången blev det inga bra bilder på den. Skall försöka på nytt en annan dag.

DSC_0256DSC_0261DSC_0263DSC_0265DSC_0275DSC_0282DSC_0247

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s