hopplös

Har int ens sålt hälften av mitt garnlager och så går jag och köper mer. Är i mitten på två arbeten och köper ändå nytt garn.

Men som jag blev så ofantligt inspirerad av det nya Rosa bandets häfte med nya sockmönster. Har även det som gavs ut ifjol. Det häftet har legat i min handarbetskorg ett helt år. Köpte t.o.m. garn som det var meningen att jag skulle sticka sockor av från det häftet på samma gång. Det garnet flög dock rakt i roskisen då Mindysen gett sig på det en gång ifjol vintras.

Nu fick jag plötsligt sån inspis så jag int vet om jag kan hålla mig tills jag har stickat färdigt det jag håller på med nu. Men kan int heller ha halvfärdiga handarbeten liggandes, för då får jag bara dåligt samvete av det. Det gäller alltså att snabbt få färdigt det jag håller på med, så att inspirationen håller i sig och sen efter det börja på nån av dom vackra sockorna som finns i häftena.

DSC_0317Annars har det varit Cilladag idag.

Vi började med modellera och slutade med mellanmål och handlande i Skanssi.

I bilen på väg mot Skanssi visste tösen redan vad hon ville ha att äta. En munk. Så vi, Elin var också med, gick till Aschans och som tur fanns där munckar. Sen blev det bråttom för vi sku handla mat och föra Cilla hem innan Faffan var hemma. För han sen igen hade bråttom till lande innan det blev mörkt. I butiken råkade vi på Mamman och Cilla fick åka hem med henne.

Skoj hade vi i alla fall som alltid med Cillagumman.

DSC_0304

DSC_0295DSC_0302DSC_0310

Nästa fredag igen 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s