Party på party

Det har varit ett enda partajande i tre dagar.

Det började på lördagen med Svågerns 40 års fest och slutade idag med ett partylite party hos en god vän. Däremellan firade jag och min kusinvitamin min andra kusinvitamin som har fyllt 60 för en månad sen.

Svågern min fyllde också faktiskt 40 redan i början av september, men bonde som han är, var han tvungen att ta vara på dom vackra dagarna som var få just då. Nå ”bättre sent än aldrig”…ha, haaa… 😀 Nå, nejjjjj…det är ju det där med att fira eller inte fira. Nu bestämde han sig för att fira och det tackar man ju int nej till.

Vi blev bjudna på en massa god mat, en helt ljuvligt fin och himmelskt god tårta, vi fick njuta av några fina programpunkter, vi behövde int gå törstiga hem och vi fick den äran att sjunga singstar in på småtimmarna. Helt enkelt ett kalas man int glömmer i första taget.

DSC_0008DSC_0013 aDSC_0017DSC_0018DSC_0059DSC_0063

Ja må han leva av barnkören, ledd av jubilarens Far.

DSC_0028

Gissa vad det står på pappret.

DSC_0046DSC_0048DSC_0026 a

Kusinen min firade jag och min andra kusin genom att bjuda henne på middag på KAMU i måndags. Kusinen min hade valt att resa bort över sin födelsedag. Vi tyckte ändå att vi ville fira henne och för att göra saken mindre stressig för både henne och oss själva, bjöd vi henne på middag på KAMU, samt på vårt förtjusande sällskap och vår odelade uppmärksamhet. Tror verkligen hon uppskattade vår gest och att hon hade precis lika roligt som vi hade det, där vi satt och småsnarvlade fnittrande i några timmar.

Idag var jag bjuden på ett partylite party till en god vän. Riktigt trevligt det också. Harmfullt bara att allt det fina skall vara så dyrt. Så idag nöjde jag mig med doftljus som skall hjälpa till att hålla inneluften fräsch i ett hushåll med en hund som kanske int alltid doftar sååå gott. Även om hon nog är så söt och go.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet, vänner. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s