Skapa nytt

Så heter den ”knappen” jag skall klämma på då jag skall skriva ett nytt inlägg här på bloggen.

”Knappen” som jag börjat bli en smula ångestfylld av.

Undrar smått varför? en orsak är kanske att jag medvetet har försökt minska på mitt datoranvändande. En annan orsak är det faktum att jag känner att jag int har nånting att skriva om. Vem vill liksom läsa om mina sovdagar, eller mina ständiga cafe´besök, eller alla dom gånger jag söker mig till nåt köpcenter bara för att slippa se skiten här hemma.

En orsak kan också vara att mitt fotande är ur fokus. Tycker att jag int har något nytänkande i mina bilder, tycker alla ser likadana ut. Gillar int alls mig själv som hobbyfotograf just nu.

Idag har jag fotat.

Åkte med Ebbasen till min Mammas stuga.

Har för två veckor sen köpt två cypresser till mina utekrukor. Bestämde mig att int sätta någo stora pengar på dom i år och int i fortsättningen heller för den delen. Dom blir ändå alltid fula efter en kort tid. Min avsaknad av gröna tummar är välan orsaken till det. Men för att komma till saken så åkte jag till stugan för att plocka mossa som jag tänkte sätta runt cypresserna i krukan.

Det var sannerligen en bra dag att tillbringa lite tid utomhus idag. Himlen var blå och luften var varm.

DSC_0015DSC_0050DSC_0008DSC_0020DSC_0030DSC_0054DSC_0064DSC_0074DSC_0085DSC_0091DSC_0095DSC_0101

Då jag kom hem fixade jag krukorna i vinterskrud. Äntligen.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skapa nytt

 1. barhoppan skriver:

  Du skriver bra och fotar bra,inget snack om den saken. Jag har lite samma broblem med inspirationen att fota,eller närmare sagt vad jag ska fota. Jo,barnbarnen fotar jag ofta men tycker inte det blir bra. Börja för ett år sen fota med systemkamera och det är inte lätt för mig.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack snälla du. Jo det vill bli lite till det att det är barnbarnen som blir fotade. Jag började fota med systemkamera för kanske drygt fem år sen. Har gått en kurs i arbis och en privat. Det är sannerligen inte lätt i början i synnerhet om man gör inställningarna själv. Men som med allting learning by doing. Du tar säkert jättefina bilder 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s