dagarna går och går

Jag hinner int med.

Tror jag aldrig har haft så mycket program under veckorna som jag har just nu. Då veckan börjar är kalendern nästan tom och vipps så är den full av program. Ja så att jag t.o.m dubbelbokar vissa dagar och får meddela hit och dit om jag kommer eller int.

Vi firade ingen Halloween. Hade dock köpt en liten pumppa som jag satt vid krukan ute på trappan och så tände jag ljus i lyktorna. På fredagen klingade det faktiskt på dörren och där stod två flickor och sa godis eller bus. Har faktiskt aldrig hänt förut. Som tur hade Uffen köpt lösgodis så flickorna fick ta för sig från skålen.

På lördagen väntade vi på en liten flicka som skulle komma och busa. Då kvällen kom ringde det på dörren och där stod hon så söt, fast hon föreställde djävulen. Åt henne hade jag förberett godis.

Annars så gick hela lördagen åt att städa. Jag dammsög, torkade damm och tvättade vessorna. Jag kan säga att det verkligen var på tiden. Då jag gjort det kändes det så skönt och tiden stannade plötsligt upp. Nu kan jag igen sticka med gott samvete tänkte jag.

Städandet var också nödvändigt på grund av den lilla familjen som kom på besök på söndagen. Tyckte dom int sku behöva bada i hundhår och damm. Det var däckbytardag hos oss. Alla våra nära var på plats förutom Lena.

Känslan av att ha hela sin familj samlad runt matbordet är nog en av dom bästa.

DSC_0128DSC_0135DSC_0130DSC_0158DSC_0168DSC_0169

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s