min olyckliga stjärna

Ja så hände det igen. Den här gången med lite mer tråkigare resultat.

Kan bara int fatta. Det slog helt blackout i min hjärna. Det var som om det hände nån annan än mig.

Jag och Cilla skulle åka på cafe´.  Då jag satt flickan i bilen såg jag att grannen hade en massa bilar på gården och att en stod utanför i gränden. Tänkte att den måste jag akta då jag backar ut från gården. Men tror ni jag gjorde det. Nehepp. Istället backade jag med tillräckligt hög hastighet på den för att den skulle få bucklor och även min egen.

DSC_0237

Vad håller jag på med egentligen!!!

Har jag haft lite väl mycket program den här veckan, måntro!!

Annars så har Cilla och jag haft det riktigt bra tillsammans. Hon meddelade redan hemma hos sig att vi sen sku modellera då vi kom hem till oss, vilket vi också gjorde. En hel timme orkade hon hålla på. Inte bara hon tyckte det var roligt.

DSC_0204

Fammo här är en bil.

DSC_0218

Här är en gran.

DSC_0208

Fammo, hon laga blommor.

DSC_0192DSC_0215

Då det var dags för mellanmål åkte vi på cafe´. Biskopsmunkar är Cillas favorit så vi gick till Axo. Min kusin var också där och naturligtvis rabblade jag upp hela min historia med bilen. Då jag hade berättat färdigt sa Cilla helt spontant ”då skämdes du”. Det gjorde jag ju, så ofantligt mycket.

DSC_0230

Efter cafe´ besöket kom vi hem och jag fick sätta Cilla en stund framför TV:n och Bamse. Måste i lugn och ro ringa åt min man, int nå roligt alls. Sen skickade jag mail åt honom med en bild på min bil och en bild på den andra bilen. Så att han fick en uppfattning om hur stora skadorna var förrän han ringde till försäkringsbolaget.

Det blev Bamse en kort stund och sen fixade vi lite med hamapärlor. Dom är nog så roliga både för stora och små. Linda hämtade hem Elin och stannade upp framför pärlorna och kunde sen int slita sig från dom förrän hon riktigt måste. Samma gällde mig.

Med sig hem fick Cillagumman en farsdagsgåva som Linda lite hade hjälpt henne med.

Uffen ringde och sa att jag int får köra med bilen nu då ena blinken och lyktan int fungerar. Vilket betydde att Fredrik fick komma och hämta hem dottern sin.

Spiderman t-skjortan är nog så pop.

DSC_0194

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till min olyckliga stjärna

 1. Monika Sangder skriver:

  Va, kommer jag fel ihåg, eller pratade du om att du backat på en stolpe? Vad är nu detta? Tack för senast förresten. Det var igen kul att träffas. 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   helt rätt, backade på ett trafikmärke på onsdagen och på en bil idag….så skitkul, alltså. Men tack själv för senast, det är alltid roligt att träffas 🙂

   Gilla

 2. barhoppan skriver:

  Oj,oj jo har varit med om samma grej. Inte kulmen det är bara lite plåtknyckling

  Gilla

 3. Villa Herbert skriver:

  Retsamt men ingen kom ju till skada, lite skryklad plåt och trasiga lampor är ju inte hela världen.
  Du hade ju för övrigt en härlig dag med barnbarnet,

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s