äsch, skräp, bloggtorka…

…big time.

Men ingenting att oroa sig för, nu då finlandssvenskabloggare.com har listat en massa olika saker man kan blogga om, om ideérna sinar.

Dessutom har dom introducerat ideén om dagens rubrik. Den kan man ju ta till när det riktigt kniper.

Men idag är jag int helt stum eller vad jag nu skall kalla det då jag har något att komma med. Jag har ju nästan en hel vecka att redogöra för.

Int för att det har hänt så mycket annat än att vi i vår familj uppvaktade Pappan/Faffan i huset som alla andra familjer gjorde på farsdagen.

DSC_0254

Elin är nu det enda hemmavarande barnet i vår familj. Nu är hon alltså helt ensam om att fixa morgonmål på sängen åt Far sin. Resten av barnen och barnbarnen dök upp efter att hälften varit och spelat handboll och andra hälften hade varit och tittat på.

Det bjöds int på något desto mera fancyt. Hemlagad pizza mättar väl magar lika bra som vilken stek eller gryta gör. Till efterrätt fick vi njuta av dumle småbröd som Linda hade bakat och av en gräddtårta som Michaela hade bakat. Själv hade jag bakat en äppelkaka.

DSC_0252DSC_0250DSC_0256DSC_0255

Måndagen gick åt att sticka en reflexmössa åt mig. Nu har jag en mössa som är nästan som en hjälm men nog så varm då det blir kallt i vinter, för att int tala om vilken säkerhet den är då jag går ut på kvällen.

(Mobiluppladdning)

cats

På tisdagen var jag på stickcafe´ och stickade på mina stickcafe´ sockor. Vad stickar du nu då, undrade nån. Samma sockor som jag har stickat på nu sen jag började, fick jag svara. Kanske lite skamset, för man skall ju kanske få något färdigt och sticka på nåt nytt följande gång. Men tanken är den att jag int skall behöva koncentrera mig så mycket på vad jag gör för att lättare kunna delta i diskussionerna som förs runt bordet.

Efter stickcafeét gick jag ett varv med kameran runt kyrkan och på kyrkogården. I fotokursen hade vi till uppgift att ta ett stämningsfullt foto ute. Nå nu blev det int så bra foton eftersom mitt stativ finns på landet. Men jag gjorde så gott jag kunde.

DSC_0307DSC_0315DSC_0322DSC_0327DSC_0333

(Jaaaaa…färgen på fotona kan ju diskuteras..rosa???Men det får duga)

Annars har jag tagit det lugnt den här veckan. Förra veckan blev helt hysterisk och det fick jag sota för igår då jag int kom upp ur sängen.

Idag har jag dock varit i farten igen.

Har också påbörjat en ugglemössa åt Cilla den lilla. Köpte åt mig en fin rundsticka, vars stickor är kortare än novitas och gör stickandet mycket mer smidigare. Verkligen en superbra investering.

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till äsch, skräp, bloggtorka…

  1. Kristina Rainio skriver:

    Vilka fina foton,stämningsfulla!

    Gilla

  2. spadtaget4 skriver:

    Naaww!! Dina barnbarn är så söta och härliga!! …Och bilderna från kyrkogården är stämningsfulla och vackra!! På den översta bilden ser man till höger alla blommorna och ljusen på min pappas grav!! ❤ ❤

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s