frågestund-första ever

För att råda bot på bloggtorkan som har härjat omkring här på min blogg tänkte jag att ni, mina läsare, skulle få ställa frågor till mig.

Nu skall ni inte vara blyga eller rädda, ingen fråga är dum, fjantig eller för pinsam.

Det här är första gången jag försöker mig på detta. Skrämmande big time. Inte då för frågorna utan om dom uteblir. Det är pinsamt om något.

Så nu gott folk gnugga era geniknölar eller bara kasta ur er nånting ni är nyfikna på, så svarar jag.

Lovar.

DSC_0719

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till frågestund-första ever

 1. Anita Lehtonen skriver:

  Jag har funderat på att själv börja blogga, eftersom jag tycker om att skriva och fotografera. Tror dock inte att mina närmaste är så pigga på att förekomma i mina texter. Hur balanserar du med detta, har ni nån överenskommelse vad du får skriva om eller godkänner de inslagen?
  Jag har dessutom ett jobb som jag inte kan skriva offentligt om och egentligen inga hobbies, så det är kanske onödigt att börja med en blogg… Å andra sidan så är ju din blogg också intressant, helt bara för att den är så jordnära och ”vanlig”. Har du ändå också press på dig att vara tillräckligt intressant?

  Liked by 1 person

 2. lillakamomilla skriver:

  Vad drömmer du om? (inte på natten utan önskedrömmar- du vet)

  Gilla

 3. Ninette skriver:

  Jag undrar: Hur i hela fridens dar bär man åt sig för att virka dom där ugglorna som du håller på med?!? Ska man ha många stickor eller hur gör man? kan du kanske visa i ett inlägg eller på riktigt, please?! känner att det är nåt som jag skulle vilja kunna göra!

  Fråga två: hur gick det till när du träffade din man – såna storyn gillar jag alltid!

  Gilla

 4. Maria Ljung skriver:

  Jag är väldigt imponerad av dina bilder och tycker att de är jättebra, både naturbilderna och bilderna på personer. Vad har du för utrustning? Du har visst gått en fotokurs/kurser? Var hittade du en bra kurs?

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s