svar på frågor 3

Vad roligt, jag fick två frågor till 🙂

Barhoppan frågar:

Har du deltagit någongång i fototävling?

Första svaret som kom i mitt huvud var nej, det har jag inte. Tycker nog int mina foton har sån klass. Men nu just precis då jag satt mig ner här för att svara på din fråga komer jag faktiskt ihåg att jag skickade in några foton till butiken Tigers fototävling en gång för nåt år sen. Bidragen till den tävlingen är många och från många olika länder. Ett foto vinner och så blir x-antal foton till publicerade i en bok/häfte. Jag visste ju att jag nog int hade nån chans i världen.

Carola frågar:

Hur gammal var du då du fick din depressionssjukdom??… och har du stött på några fördomar??

Den bröt ut då min Pappa dog för snart elva år sen. Så jag var 40. Var på korta sjukledigheter tills jag till slut fattade att det inte gick mera och blev sjukskriven för sådär en sex år sen och var det tills jag fick sjukpension.

Jo jag har stött på fördomar.

T:ex finns det dom som har svårt att tala med mig om min sjukdom, att fråga hur jag mår. Såna som aldrig frågat nånting om om min sjukpensionering. Ett helt tabubelagt ämne. Detta i min nära omgivning.

Just nu kommer jag int på några andra.

Sen finns det sånt som kanske mera är oförstånd än fördomar. T:ex. frågor jag får, där svaret jag ger int förstås.

Endel kommentarer jag får. Som att nu får du njuta igen, då jag just fått mera sjukledigt. bl.a.

Hoppas mina svar är till belåtenhet.

Tack för att ni frågade 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s