Blogvember challenge

Tack Nina för utmaningen 🙂

Blogvember challenge går ut på att svara på fem frågor och sen utmana tre bloggare att göra det samma.

  1. Vad är det roligaste med att blogga?
  2. Vad gör min blogg speciell?
  3. Hur ser min blogg ut om ett år?
  4. Vilket var mitt allra bästa inlägg?
  5. Vilka andra bloggar/bloggare inspirerar mig?

Vad är det roligaste med att blogga?

För mig har det öppnats en helt ny värld. En med många nya vänner. Inte bara här i Pargas utan runt om i svenskfinland. Människor jag aldrig hade träffat utan den.

Vad gör min blogg speciell?

Den här frågan är svår. Har svårt att berömma mig själv offentligt. Men om jag nu skall ta fram något så är det kanske mina bilder. Gillar att fota och egentligen var det en av orsakerna varför jag överhuvudtaget började blogga. För att kunna visa andra mina bilder. Kunde int ändå välja att sätta in mig i ett fack, typ fotoblogg, eftersom mina bilder oftast är tagna ur min vardag och eftersom det är lätt att skriva och ha bilder som stöd. Dessutom så är jag bara en amatör.

Hur ser min blogg ut om ett år?

Just nu känns det som, att finns min blogg alls om ett år. Har haft en sån ofantlig bloggtorka. Antagligen för att jag har känt en viss press på mig att åstadkomma inlägg oftare.

Men ändå hoppas jag att jag har ork att fortsätta, för det ger mig ändå så mycket.

Så om min blogg finns kommer den nog att se ut precis som den gör nu. Med undantag av utseendet, typ header och bakgrund. Tycker om att byta längs med året. Ingenting drastiskt, för är int sån datanörd och orkar int sätta mig in i att göra utseendet mera personligt eller originellt. Har int heller några tankar om att bli en storbloggare men är glad över alla som hittar till mig och som återvänder.

Vilket var mitt allra bästa inlägg?

Mitt allra bästa inlägg var sammanfattningen om vår resa till Köpenhamn i början av året. Det finns ännu på bloggen.fi. Sen jag bytt portal har mitt bästa inlägg varit ”skall jag eller skall jag inte”.

Vilka andra bloggar/bloggare inspirerar mig?

Just nu följer jag en handfull bloggar aktivt. Minskade antalet till såna jag verkligen gillar att läsa för en tid sen. Så jag kan gott säga att dom alla är mina absoluta favoriter just nu. Men om jag skall välja så inspireras jag av ”I Lilla Kamomillas Villa” och ”Me, Myself & I” främst för dom vackra fotografiernas skull och ”Bitte med bloggen” för att hon så ärligt skriver om sig och sin vardag som småbarnsmamma.

Utmanar Bitte, Malin och Michaela 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i bloggen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Blogvember challenge

  1. barhoppan skriver:

    Nu börjar jag sakna dina skriverier här och foton

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s