julen 2014

Så där ja, så var den förbi. Den gick ju otroligt fort och den var hur mysig som helst.

Julaftonen började med att den lilla familjen kom till oss för att äta julgröt. Sen åkte dom iväg till barnbarnens morföräldrar för att fira jul.

DSC_0007

Min svärmor och min mamma firade jul med oss i år. Det var ovanligt tyst och lugnt eftersom bara Elin och Linda var hemma. Så är det sen då ens barn blir vuxna.

Vi åt mat i lugn och ro och jag trodde att det int var så brått med att dela ut julklappar, vilket visade sig vara helt fel. Elin hon hade fjärilar i magen och ville att tomten sku komma och knacka på.

DSC_0012

Tomten kom och med sig hade han flera kassar med klappar. Varav dom flesta,visade det sig, var åt min Mamma. Liiiite bakvänt. Men bra så. Kanske det lönar sig att bli äldre 🙂

DSC_0016DSC_0028

Ebba och Mindysen betedde sig som vilka småungar som helst. Så intressant att dom vet att just det paketet är till dom, även fast det int finns någo godis inuti. Ebba hon var avundsjuk på Mindys julklappar för bara Mindys dög åt henne att bita på. Såna som Ebba int alls annars bryr sig om. Ebba älskar  sina mjukisar och Mindy vill ha hårda leksaker.

DSC_0039DSC_0026

Själv fick jag en ny telefon. En samsung galaxy s 5. En total överraskning och en bra sådan. Nu har jag allt i min telefon som jag behöver.

På juldagen kom den lilla familjen på middag. Först drack vi glögg och sen åt vi rester.

DSC_0073DSC_0075

Cilla hade med sig sina favoritjulklappar, en dockvagn och en Melker docka. Hon var alldeles salig.

Linnéa var säkert också helt nöjd med vad tomten hämtat åt henne, hon bara int riktigt förstod ännu vad allt gick ut på.

DSC_0059DSC_0064DSC_0071DSC_0082DSC_0085DSC_0078

På julannandag sov jag tills vi var bjudna till Uffens brors familj till klockan fem.

Där fanns barnens kusiner Nina med sin familj och Joakim. Så roligt att träffa dom alla. Det blir alltid en stor paus mellan träffarna så här vintertid. Under sommarmånaderna träffas vi oftare eftersom Uffens brors familj åker till sin stuga från vårt landeställe.

DSC_0110DSC_0118DSC_0119DSC_0121

William är en riktig lego fan. Han är en hejare på att bygga lego. Han är också en stor beundrare av batman och turtles.

DSC_0127

Det var avslappnat och roligt att igen umgås med Uffens brors familj. Tyvärr får jag enormt dåligt samvete av det, eftersom jag är så dålig på att bjuda tillbaka.

Vädret har jag hört att har varit helt underbart hela julhelgen. Nånting som har gått mig helt förbi. Jag har sovit så länge jag har kunnat och sen har jag stigit upp och fixat mat. Jag har bara njutit av allt det vackra, genom alla bilder ni har delat med er.

Så idag, bara för att få några vinter foton gick jag ut på gården med kameran.

DSC_0153DSC_0143DSC_0158DSC_0163DSC_0144

 Våran gran kommer från honkkis och är passligt stor och fin. Den är klädd med mina absoluta favoriter, mailegs julgransprydnader. Köper varje år något nytt och i år köpte jag två vantar.

cats

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Hundliv, Linnéa, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s