Tiden går

Tiden går i raketfart. Nu lever vi redan sjätte januari.

Jag har varit på bio och sett hobbiten, gått på rea, varit barnvakt, kollat serier och surfat på nätet bland olika nätbutiker.

Fick pengar av min svärmor till julklapp och visste genast vad jag vill ha, Happy Lights. Dom har jag trånat efter säkert ett år nu.

Spontan som jag är, vill jag alltid ha allting direkt då jag har bestämt mig. Men som nu Adalmiinan Helmi har haft stängt. Därför har jag surfat bland alla Happy Lights på nätet.

Det finns färdiga förpackningar och så finns det en möjlighet att välja ut sina bollar själv. Antingen till en elserie på 20, 35 eller 50 lampor.

Jag beslöt mig för 35. Så långt var det lätt. Sen började det svåra. Alla färdiga serier som går i rosa, brunt, beigt, naturvitt, blått, grönt..o.s.v. tilltalar mig. Det är bara det att dom alla även har nånting som int faller mig i smaken eller nånting som saknas.

Så jag började kolla på lösa bollar och på att sätta ihop en slinga själv. Planerade på nätet i väntan på att butiken igen skall öppna sina dörrar. (vilket den har gjort idag). Jag tänkte som så, neutrala färger och sen några pop up färger, men så att jag skulle köpa flera bollar än ljusen på slingan för att kunna byta ut vissa bollar, då jag får för mig att byta färg på kuddarna i soffan.

Detta blev såååå invecklat. Jag fick sån beslutsångest. Började tänka på hur länge till dom månne är en inne grej. Dom har ju ändå funnits en tid redan. Tänk om jag tröttnar på dom. Ja det har faktiskt gått så långt nu att jag har beslutat mig för att int köpa nån jä…a slinga. Vilket värdsligt dilemma. Sååå fruktansvärt irriterande.

Men om jag känner mig rätt hittar ni mig på Adalmiinan helmi en vacker dag i Januari, pillandes på alla bollar och sen till slut gå ut tomhänt.

Nåväl, en annan sak som jag har surfat efter är en ny jacka. En parka-aktig. Har int hittat en enda. Alla dam modeller slutar i en för mig liten nummer.

Jag sku ju nog också gärna ha en svart Didriksson.

Idag kom Alexander hem från Italien och före vi hämtade honom från flygfältet åkte vi till Sello. Jag gick i vareviga butik…och visst..i vissa fanns det storlekar på rockar som borde ha passat mig, men nepp. Blev smått i panik och otroligt frustrerad. Det gick så att Uffen ensam hämtade Alexander, medan jag och Elin ännu gick till några affärer i hopp om. I den sista vi gick in i hittade jag äntligen jackor som passade mig. Jaaa…jackor..jag hade t.o.m. att välja emellan. Provade den ena och provade den andra, turvis.

Då Uffen och Alexander var tillbaka i Sello och väntade på oss i parkeringen hade jag ännu int bestämt mig för vilkendera jag ville ha.

Till slut kom jag ut med en beige topparock. Int exakt vad jag hade tänkt mig. Men är nöjd ändå.

Ganska hemskt på nåt sätt att man bara för att man är tjock, inte kan välja bland hela utbudet av rockar som finns, utan man får nöja sig med att välja bland dom få som finns i ens storlek.

DSC_0275

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s