Promenad

Kors i taket, gumman har varit ut och gå.

DSC_0091

Dessutom gick jag int runt golfbanan som jag brukar utan sökte mig till Bläsnäs stranden.

Vi gick förbi häststallet.

DSC_0093DSC_0097DSC_0109

Lite för att vidga mina vyer, så att säga.( Int av häststallet, då, utan av stranden) . Nej, men jag ville se hur det ser ut där och jag ville få lite nya motiv att fota. Det känns så slött att varje gång fota samma saker, år ut och år in. Det är jobbigt att hitta nya perspektiv på något som man fotat hundra gånger minst.

Jag fick vad jag var ute efter. Snö och isigt vatten. Tyvärr var vattnet som steg upp ur isen på vissa ställen helt brunt och fult. Vattnet tränger sig upp just nu, för att det är så högt.

DSC_0122DSC_0125DSC_0135DSC_0137DSC_0145DSC_0140DSC_0154DSC_0160DSC_0172

Den vackraste grinden jag vet. Blir alltid lika förvånad över hur fin den är då jag går förbi.

DSC_0181DSC_0182DSC_0205DSC_0189DSC_0200

Nu skulle jag gärna villa ha ordentliga isar överallt. Det finns inget juvligare än att kunna gå på isen och se omgivningen från helt nya vinklar. Undrar nog smått om det hinner bli såna, eftersom jag int går ut på isen förrän jag har sett att en bil kört där.

Annars är jag sååå sugen på en ny kamera. En med mer megapixel än vad jag har nu. En som har lite fler skärpepunkter än dom 11 jag har. En med ett ISO-tal som går långt över 3600. Jag vill sååå ha, men skit vad dyra dom är. Jag behöver ingen flera tusen euros kamera, är ju ändå bara en hobbyfotograf. Men en ny modell av den jag har, eller en med ett lite lägre Dtal. Hmmmmm….

Förutom ny kamera skulle int ett macro objektiv slå hål i sidan.

Det skulle vara att afirmera, månne det sku hjälpa. Antagligen inte, pengar kommer int precis så där bara, man kanske måst göra något för dom också.

Så än så länge kan jag drömma, det kostar ju inget.

DSC_0121

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s