URK, mig

Jag hade tid till labben idag klockan tjugo före tie. Hade satt telefonen att ringa med kvart timmes mellanrum från och med halv nie. Telefonen ringde aldrig.

Vaknade av mig själv lite före nie. Märkte att telefonens akku var slut. Vilken tur tänkte jag, att jag vaknade i tid i varjefall.

Men…nu hade jag ju 20 minuter till att sova om jag ville. Så jag satte surfplattan att ringa.

Hur tänkte jag där???

Vaknade tjugo över tie. Den hade int ringt.

Svor en stund och funderade vad jag skulle göra. Visste att om jag ringde till labben skulle jag bara få svararen i örat. Så jag hoppade ur sängen, slängde kläder på mig och åkte iväg.

Ursäkta, ursäkta..jag försov mig. Vilken lycka det var, då det int var en sån big deal där på labben. Sätt dig ner så ropar vi på dig sen, fick jag till svar.

Tackade min lyckliga stjärna att jag int bara sket i allting och la mitt huvud på kudden och fortsatte sova. För det var faktiskt ett av mina alternativ.

Annars var jag och barnvaktade Linnéa gumman idag medan Mamman och storasystern var på jumppa. Härligt att få ha henne riktigt för mig själv drygt en timme. Hon är jätte Mamis just nu, men ändå int så att hon sku bli lessen då Mamman far iväg och hon blir ensam kvar. Int prata hon om Mamma eller Pappa heller mer än några gånger. Mamama..papapa…såååå urgulligt.

Då jag en gång var halvvägs till Skanssi åkte jag dit efteråt. Efter att jag gått i några butiker började jag känna mig konstig. Jag svettades, kände mig svag och började skaka. Värsta hypon tänkte jag. Så jag gick på café. Mätte blodsockret och det var 3,9 … int så farligt lågt. För nån dag sen hade jag 3,7 och kände inget. Förstå sig sen på det.

Till slut några bilder som int har nåt samband med texten what so ever.

DSC_0244DSC_0260DSC_0255

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Linnéa, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s