min blogg

Ja den lider av bloggtorka big time.

Eller så är det jag som tröttnat. Fast egentligen int för jag tänker på den dagligen. Så blir det vid det för antingen har jag ingenting att komma med, ingenting vettigt med andra ord eller så sitter jag fastklistrad vid nån TV serie som jag just har upptäckt och som är så skitbra så jag bara int kan sluta titta. Int ens fast det blir sovdags.

Jag har nu maraton tittat på alla delar av ”Girls”. En serie som jag inte gav en chans efter att ha sett första delen då den lanserades. Kände att målgruppen var en aning yngre. Den handlar om fyra singel kvinnor i sådär 25 års åldern i NY och deras parförhållanden.

Så var Lena Dunham på Skavlan. Hon som skapat serien, är huvudproducent av den och spelar själv huvudrollen i den. Då hon gästade Skavlan blev jag bara så intresserad. Hon sprudlade av energi, hon var rolig och hon var sympatisk. Nu har jag kollat alla tre säsonger. Vilket int är så mycket med tanke på att delarna är en halv timme långa och säsongerna på 10 – 12 delar. Men alltså jag blev såld.

Den här serien var min senaste, andra har varit ”Forever”, ”The Musketeers”, ”Reckless”, ”Marco Polo”….o.s.v…..o.s.v….

Förutom alla andra jag följer.

Jag bara fastnar och sen blir jag helt besatt av dom.

Helt galet besatt blev jag av ”Girls”. Har nu kollat på en massa intervjuer med henne. Bl.a. två en timmes långa program, typ som podcasts, med Bill Simmons. Där dom talar om allt och ingenting. Så bra.

Annars så har jag köpt tulpaner som säkert dom flesta gjort redan. Om nånting ger en vårkänslor så här efter julen så är det dom.

DSC_0005DSC_0004

DSC_0010DSC_0016

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s