att få sätta sig till färdig dukat bord

Vilken skön överraskning våran lilla familj bjöd på idag.

Fredrik ringde och sa att dom kommer till oss och fixar mat åt oss. Härliga tider.

Det betydde att jag inte behövde gnugga mina geniknölar angående vad vi skulle äta idag. Jag fick njuta av barnbarnen medan nån annan stod i köket. Jag fick sätta mig till färdigdukat bord och jag fick äta mat som nån annan lagat. Vilket för mig betyder en mycket bättre smakupplevelse än vad det skulle ha varit om jag lagat maten själv.

DSC_0175

Vi blev bjudna på en tomat-räk pasta.

Sååå otroligt gott.

Jag slutar aldrig att förvånas över mina söners matlagnings kunnande och intresse då dom aldrig har haft en manlig förebild här hemma. Hos oss är det alltid jag som lagat maten. Dessutom har ingen av barnen fått delta i matlagningen och ändå är dom alla jätteduktiga kockar. Dom lagar alla god mat.

catsDSC_0177DSC_0198DSC_0194

Mindysen får vi njuta av hela helgen. Hon kom till oss igår och Linda hämtar hem henne imorgon.

DSC_0191

Det var så gulligt då Linneá satt framför Mindy en stund. Linneá petade lite på Mindys tassar och Mindy ville ha Linneás tutt, som hon viftade med fram och tillbaka. Tyvärr hade jag ingen kamera till hands just då så jag fick int det förevigat. Vågade int röra mig ur fläcken för att jag var rädd att bryta kontakten mellan dem.

 Annars vill jag påminna om att jag finns på Instagram under namnet hannasvardagsparlor. Kontot är låst, men godkänner mer än gärna alla som vill följa mig. Så var int rädda, fråga och ni får följa min vardag på Instagram.

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Hundliv, Linnéa, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s