the movie

Så var väntan över.

Har idag varit och sett Fifty Shades of Grey.

fifty-shades-of-grey-movie-tie-in-book-cover

(bilden tagen från nätet)

Har som många andra läst böckerna och var ju bara tvungen att även se filmen.

Då jag sett förfilmerna har jag varit lite besviken över skådespelaren som spelar mr Grey. Då man läser böcker får man ju sin egen uppfattning om hur personerna i boken ser ut. Och min mr Grey ser int alls ut som Jamie Dornan.

Och filmen, hur var den då???

Jaaa…tyvärr hade jag ångest, jag vet int varför, kanske av att jag var omringad av en massa människor. Int för att det nånsin har hänt på nån biograf tidigare. Var i varje fall så olustig så jag hade svårt att koncentrera mig på att riktigt komma in i filmen. Det var som om jag int riktigt var närvarande.

Borde kanske se den på nytt för att komma med en åsikt.

Men kan ändå säga att den nog int riktigt motsvarade mina förväntningar. Mr Grey var fortfarande inte min Mr Grey. Hela storyn blev kanske aningens platt. Det var som om kemin mellan skådespelarna int riktigt fanns där. Eller så kunde jag int uppfatta den på grund av ångesten.

Hursomhelst tycker jag nog den är sevärd, men som det oftast brukar vara, tycker jag boken var bättre.

Dessutom tänker jag definitivt se dom två följande filmerna också. Har ju lst alla tre böckerna.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s