frisk luft

Uffen, Fredrik och Cilla åkte till Nagu i det vackra vintervädret idag. Då dom kom hem och Uffen visade fina bilder från trippen, ångrade jag mig nog lite att jag int for med.

Istället sov jag, hmpfffff….börjar bli lite irriterande på detta sovande. Men jag är verkligen trött och då jag ligger där i sängen är ingenting annat viktigare för mig än just det, att få sova.

Idag sov jag tyvärr också över min tid till min terapi. Brukar verkligen komma ihåg min tid dit, den är ju viktig för mig. Men idag var nog tiden som bortblåst. Kom ihåg den först då jag gick med Uffen och Bebbasen i Mustfinnskogen. Hmpffffff….big time.

Nåja, jag fick i varjefall frisk luft idag. Uffen drog mig med sig. Han är sannerligen ihärdig och jag brukar vara envis, men idag lockade nog ärligt talat det vackra vädret även mig. Ännu fyratiden sken solen och himlen var blå.

Det var nog så vackert i Mustfinn. Solen syns så mycket längre vid en stor strand och ett öppet hav.

DSC_0339DSC_0318DSC_0344DSC_0323DSC_0370DSC_0394DSC_0355DSC_0366DSC_0418DSC_0391DSC_0424

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s