på riktigt

I brist på bättre.

På riktigt…

…är jag osunt beroende av tjinuski karameller just nu. Helst vill jag ha två stycken i munnen på en gång, så det nästan svämmar över i munhålan.

DSC_0607

…är jag frustrerad över att ugglemössan som skulle bli den sista jag skulle sticka, var för liten åt tösen i fråga. Så nu FÅR jag sticka en ny. Flickan var nöjd, för hon är nu den enda som har fått välja färg på sin mössa. Helt otippat valde hon ljusblå.

cats 1

…har jag en lista på alla dom 32 tv:serier jag följer. Är helt besatt. Alla kommer naturligtvis int samtidigt. En del har redan slutat för i vinter och en del har inte ens börjat för i vår. En sån är min absoluta favorit just nu ”Outlander”. Då den i höst tog paus slutade den så spännande så jag var tvungen att läsa boken. Den 4 april i år fortsätter den igen. Gissa om jag väntar.

DSC_0620

…älskar jag att ligga i soffan med datorn på magen och hörlurarna på. Är som i en bubbla. Min egen privata lilla bubbla.

…min to do lista gapar tom, fast det finns hundra och en saker som borde uträttas. Det är det där med att prioritera. Tydligen gör jag det helt fel.

…går jag omkring med knip i magen och illamående. Skulle det vara magsjuka hade jag nog fått det för länge sen. Nej, det tyder nog snarare på krångel.

…stod jag helt oförstående på Top-sport i ideapark då Uffen undrade om jag verkligen behöver ett par tossor. Har kollat på dom hela fjolsomras och nu var dom på REA.

cats

…är jag så stolt över min hemmaboende dotter som lagar mat i vårt hus dom dagarna jag int riktigt orkar. Häromdagen stekte hon köttbullar åt oss alla och dom var supergoda. Hon kan hon.

…förstår jag mig int på dagens tulpaner som inte öppnar sig utan vissnar då dom ännu är i knopp.

DSC_0624

…är jag supernöjd med mitt brickbord och min nya lampa.

DSC_0632

Där, det var några sanningar från mig i dag.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s