du e så omogen

Så sa hon åt mig idag min 18-åriga dotter. Hah…hon har ju nog så rätt. Om man kan kalla en 50 plussare omogen då man själv är 18.

Om en 50 plussare säger det är det ju helt annat. Då är omognaden på en helt annan nivå.

😀 😀 😀

Förvisso känner jag mig omogen och barnslig. Jag är just nu så fruktansvärt rastlös och okoncentrerad. Jag sover halva dagen och andra halva sitter jag och spelar data-spel. Eller så kollar jag Fb tusen gånger bara för att konstatera att ingenting nytt har hänt sen jag kollade sist. Likadant med Instagram. Det borde kanske finnas något vettigare att göra.

Samtidigt som jag gör detta ovettiga snurrar det runt tankar i huvudet på mig på saker jag gärna sku villa göra just nu. Som att baka någo sött, någo salt, what ever, bjuda hem nån kompis på kaffe eller familjebekanta på middag, spendera en eftermiddag med Cilla gumman, gå ut och gå med Ebbasen, fota, handarbeta.

Men allt blir bara till en tanke.

Försöker samla inspiration på Pinterest.  Mest handlar det om fotografering, men också om DIY tips, heminredning, färger och blommor, grått hår och tatueringar.

En konstig kombo grått hår och tatueringar. För om man som 50 plussare har grått hår och funderar på att ta en tatuering till, borde man ju kanske tänka på hur ens hy, hud, ser ut om 10-20 år. Skrynkligare än nu, det är säkert. Men ändå jag är helt sjuk efter en till, en liten en. Tar man en tatuering, vill man bara ha fler, verkar det som. Blir man aldrig nöjd. Det är en sak jag har gått omkring och tänkt på, var skall man sätta en tatuering i min ålder som int efter 10 år är skrynklig och ser helt annorlunda ut än vad den ursprungligen såg ut som.

Allt också…hon är verkligen omogen… 😀

Vägrar jag omedvetet att åldras, har jag fastnat i tonåren? Vill jag vara nåt som int passar sig för min ålder? Ta nu det långa gråa håret. Alla sneakers jag har samlat på mig.

I slutändan är det kanske ändå frågan om att trivas med hur man är.

Men innan jag kommer dit, är det nog en lång väg.

På tal om Pinterest så blev jag inspirerad:

DSC_0657

DSC_0645DSC_0649DSC_0668

Ebbasen blir skrapad av sin älskade Elin.

DSC_0665

 På tal om pinterest finns jag där som Johanna Nordling.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s