busy

Ena veckan är jag så ensam att JAG ringer folk och undrar vad dom gör, har dom tid att träffas. Andra gånger är veckan fylld med program så jag känner mig riktigt busy, på ett bra sätt. Mycket uppiggande sätt.

En sån vecka var den här veckan.

Under veckan som gått har jag gått på stickcafe´, haft en shoppingdag med en bästaste kusinvitamin, varit på Partylite party, träffat en bästaste kompis på dagen och en annan på kvällen samma dag.

Idag har jag försökt engagera mig i stickning av ugglemössa, med ganska dåligt resultat. Men nog blir det väl en mössa till slut.

Jag har alltså babblat om varierande saker beroende på vem jag har träffat. Men alltid mycket viktigt babbel. För det är det ju alltid då man träffas med sina väninnor. Att få prata ur sig och hoppeligen vara ett lyssnande öra till den andra.

Ja, och så har jag ju shoppat.

Hemtex hade för sina stamkunder ett erbjudande. 25 % rabatt på ett köp. Så nu passade jag på att köpa två askar som jag kollat in. Har tänkt att jag i den ena skall samla minnen från resor jag varit på och i den andra minnen som jag får av familjen, kort, teckningar o.s.v.

DSC_0755DSC_0761DSC_0757

Köpte samtidigt två koppar som jag trånat efter.

cats

Då jag gick till ljuspartyt hade jag bestämt mig för att int köpa nånting. Men så fort jag såg den, en lotusblomma i plåt i vitt och guld, var jag såld, jag bara måste ha den.

0a17e74b0e743f72d85daac53008b2b2

(bilden tagen från Pinterest)

Idag gick jag i fällan och köpte två inredningstidningar. Av den ena fick man två till priset av en. Då jag bläddrade i tidningarna blev jag igen påmind om varför jag inte skall köpa såna. Jag blir int inspirerad, jag blir bara irriterad på alla dessa vackra hem. Eftersom mitt hem är ett färdigt hem och det behövs två inredningsintresserade för att det skall bli en förändring.

DSC_0764

(i och för sig var Talo&Koti kiva att bläddra i då Kamomilla hade reportage i båda och i den ena från ett hus i Pargas)

Så är det ju kvinnodagen på söndagen. Mannen i huset hade rosor med sig då han kom hem idag.

DSC_0772

Jag är så nöjd och glad över min busyga vecka, mera sådana, tack.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Mitt i Livet, vänner. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s