pulsen i en stad nära mig

Den fanns där idag. Pulsen.

Elin var på väg till Alexander och läsa på Matte, Uffen var på väg på båtmässa och jag, jag ville gå längs med ån.

Jag ville uppleva åstranden i det fantastiska vårvädret. Jag ville se dom härligt komiska statyerna vid kvarnbron, samtidigt som jag såg den nya bron. Jag ville få känslan av då en stad vaknar till liv efter en mörk och dyster tid. Pulsen. Då alla plötsligt hittar ut och det vimlar av folk överallt. Uteserveringarna svämmar över. Strövande människor. Människor sittandes vid åstranden, bara för att umgås, kanske för att ha en picnic eller bara för att njuta av den värmande solen.

DSC_0951DSC_0957DSC_0962DSC_0967DSC_0970

Mitt mål var Art Café så jag gick mot teaterbron.

DSC_0994DSC_0011DSC_0020DSC_0021DSC_0024

Har man ingen annan som tar foton på en, får man göra det själv.

DSC_0027DSC_0059DSC_0058DSC_0049DSC_0077

På Café Art var det kö och då jag tittade in hur utbudet såg ut, var det ganska litet. Så jag gick till Fontana istället.

Jag var hungrig, kaffesugen och naturligtvis sötsugen. Och medan jag stod där och beställde såg jag alla Haperol flaskorna på hyllan och tänkte, nej men tusan, jag har ju chaufför. Så jag beställde en Spritz åt mig. Minnen av Italien blev plötsligt så starka. Där satt jag sen vid bordet med min saliga röra av allting. Hade ju kunnat planera lite så hade det int blivit såååå dyrt. Men gott va de, allting.

DSC_0097DSC_0101

Jag njöt verkligen av min dag på stan idag.

Då Uffens båtmässa var slut var int Elin ännu färdig att komma hem. Så vi åkte hem utan henne och kom överens att hämta henne sen då hon var klar.

Då fick jag en fix ide´om att gå på bio..om jag nu ändå sku och hämta henne.

 Tala om att vara impulsiv.

Då man går ensam finns det alltid ströplatser på bra ställen. Var och kollade på Focus med Will Smith, int nån höjdare precis.

Då filmen var slut for jag till Alexander. Elin räknade ännu en uppgift och åt till slut mat som Alexander hade kockat ihop.

Mätt och belåten satte hon sig bakom ratten och så åkte vi hem.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet, selfies. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s