golfbanan

Jag fick upp min rumpa från soffan och gick ut en sväng runt golfbanan med Bebbasen.

Efter promenaden kunde jag igen konstatera vilken energi kick jag fick, hur härligt det var att gå i det vackra vädret och hur dum jag är som varje dag sitter och velar fram och tillbaka, skall jag eller skall jag inte gå ut, och till slut bestämmer mig för att inte. Eller egentligen har min obeslutsamhet tagit så länge att jag int mera har velat gå ut.

DSC_0010DSC_0015DSC_0019DSC_0026DSC_0033DSC_0038DSC_0058DSC_0064DSC_0054DSC_0080

I år har jag helt glömt bort att följa med min julros. Men idag tog jag en titt på den. Där stod den så stolt i blom. Harmar bara att blommorna vänder sig åt helt annat håll än vad jag skulle villa att dom skulle göra.

DSC_0091

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s