då lusten int finns

Varje dag tänker jag på den.

Min blogg.

Och så blir det vid det. Allting beror nog helt enkelt på att lusten int finns där. Lusten saknas då orden till ett inlägg skriker med sin frånvaro, serierna jag följer väger tyngre än bloggandet, det saknas fotografier att spinna runt till ett inlägg, jaaaa…eller så har jag bara tröttnat.

Den är int så viktig mera. Varför..undrar jag. För jag har inget annat viktigare för mig heller.

Men sen..sen tänker jag på alla er..mina kära läsare.

Ni är så otroligt viktiga för mig. All positiv feedback jag får, allt beröm och allt gillande på fb, det gör mig så glad och smickrad.

Ni kan kanske tänka er hur det känns för mig, som alltid under hela min skoltid har haft mellan sex och fyra i uppsats, plötsligt får höra att det jag skriver är bra. Helt enkelt ofattbart hur lycklig det gör mig.

Sen pricken på i alla komplimanger jag får för mina fotografier.

Det är ni som får mig att ta tag i mig själv och till slut efter en låååång paus skriva ett nytt inlägg.

Ett stort tack till er!

Under veckan har jag varit barnvakt några gånger åt gullungarna mina.

Jag har varit hundvakt åt våran gullhund.

Till helgen kom herrn i huset hem med färska krispiga tulpaner och fast färgen int riktigt faller mig i smaken, kan jag ju int annat än glatt tacka och ta emot.

DSC_0143DSC_0139DSC_0148DSC_0131

Jag var på handarbetsmässa igår. En mässa jag sällan glömmer bort att gå på. Även om nästan alla utställare är dom samma som förut. Brukar ha kameran med mig men den här gången gick jag utan. Tycker det är lite obehagligt att hela tiden fråga om jag får ta ett foto. Dom flesta säger jo, i synnerhet om det är för privat bruk, som till ens blogg, men sen finns det dom som säger nej och det måste man respektera.

20150321_134834

(mobilfoto)

Naturligtvis kom jag int ut tomhänt.

Köpte en härva ontelokude i gult. Vilket är lite komiskt eftersom jag just skrev att jag int gillade färgen på tulpanerna. Till mitt försvar kan jag säga att det skall bli en brödkorg till köket där det hänger gardiner med gula inslag.

DSC_0150

Köpte också två garnnystan. Dom skall jag sticka sockor av åt mig.

DSC_0156

Idag kom Alexander och Lena på besök. Lena är hemma i helgen från sin praktik i Österbotten.

DSC_0160

Den gula galna katalogen har kommit med posten i veckan. Den intresserar alla i vår familj. Försöker bli opåverkad varje gång, och ändå, hittar jag mig där. Får se hur det går i år.

Efter maten meddelade Elin att hon var sugen på plättar. På en halvtimme hade hon fixat en hög åt oss. Det var andra gången den här veckan. Men jag tackar inte nej. Vem tackar nej till plättar, liksom. Hon är en baddare på att steka plättar, tunnare och frasigare får man söka efter. MUMS!!

cats

Nu, nu ligger jag på soffan, med datorn i famnen, min favoritmusik i örona och jag känner mig ganska nöjd över att igen, trots allt, ha åstadkommit ett nytt inlägg.

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Fotografering, Handarbete, Linnéa, Mat, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till då lusten int finns

  1. Lis-Marie skriver:

    Jag hör till en av de många som följer din blogg fastän jag inte kommenterar så ofta. Du skriver så fint om din vardag med alla ups och downs. Jag tror att bloggarna, inte bara din, har kommit lite i skymundan då fejsbook har blivit så populärt. Men en blogg säjer ju så mycket mera. Jag gillar dina foton. Önskade själv att jag kunde ta så fina bilder som du gör. Sköt om dej.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s