sometimes

blir jag så fruktansvärt sentimental.

Vet egentligen int varifrån det kom ikväll.

Men om tårarna rinner då man ser på ett avsnitt av Hart of Dixie, då är man i träsket. Efter det såg jag ett avsnitt av Grey´s, samma sak.

Sen bestämde jag mig för att se på en film. One Song heter den. Tänkte kanske att den skulle vara en såndärn mysgod romantisk film. Men vet int vad det är med mig och filmer nuförtiden, vi går int riktigt hand i hand. Antingen är det jag som hela tiden väljer fel eller så är det bara det fakto att filmerna nuförtiden för det mesta görs på ett helt annorlunda sätt än förut. Nu skall allt vara så verklighetstroget som möjligt och färgerna så dunkla. Filmen jag såg var inte dålig, den fick också mina ögon att tåras, men den var bara int en sån som jag hade velat se just idag.

Jag gillar action, men ibland behöver jag romantik. Filmer som PS I love you, Eat Pray and Love, Top Gun, Pretty Woman, When Harry met Sally, Notting Hill…o.s.v.

Jaaa..såndärn sliskig romantik som riktigt berör en djupt i hjärtegropen. Som en liten minnesbild av hur förälskelsen känns riktigt i början. Eller som det känns då man får en stark kontakt med någon bara för stunden. Det lilla pirret i magen.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet, musik. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till sometimes

  1. Monika Sangder skriver:

    Ibland är man bara mera känslig än annors.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s