skrämselhicka

Våran Ebbas bebbas kan hon. Om int det ena så det andra. Det är protest så gott som alltid då hon blir lämnad ensam.

Idag då vi kom hem, kom hunden utrusande, sökte febrilt efter vatten och visste int hur hon skulle vara.

Vår första tanke var att hon hade varit utan vatten. Men några timmar brukar int ha nån betydelse vad gäller det.

Sen såg vi varför. På golvet låg ett söndertuggat grönsaksbuljong paket. Hon hade klämt i sig 7 st buljong tärningar. Int undra på att hunden var törstig.

Ringde till veterinären i St:Karins där dom funderade över saltmängden och hundens vikt. Dom kom fram till att vi nog borde ringa till en dejourerande veterinär. Så jag ringde och där tyckte dom att vi int behövde komma in om hon har druckit vatten och inte verkade yr eller skakig. I samma veva spydde Ebba och jag kunde berätta att en del av tärningarna hade kommit ut. Så dom blev ännu mera övertygade om att det var okej att stanna hemma.

Vad hon skrämde oss den älskade hunden.

DSC_0746DSC_0751DSC_0760

Annars har jag uppdaterat vårgarderoben.

Tycker alltid då årstiderna ändrar att jag inte har nånting att sätta på mig. Vad hade jag ifjol under våren och sommaren, liksom. Kanske en städning av garderoben hade gett ett svar.

Men sen är det ju det där med allt det nya och fina som kommer till klädaffärerna. I år har jag fastnat vid blått och vitt efter många år av svart.

Lösa byxor med gummiband i midjan har blivit en stor favorit, redan från sommaren ifjol. Stora skjortor och t-skjortor är int heller fel. Eller snarare ett måste med min kroppshydda. Varma tröjor att linda in sig i en sval sommarkväll är alltid bra att ha. Gillar skarpt rymliga klänningar och tunikor.

DSC_0766DSC_0768DSC_0770DSC_0771

Igår var jag till Mylly med en god väninna, då köpte jag skjortan på den översta bilden. Behövde något vitt till dom blåvita byxorna. Då jag köpt den sa jag åt väninnan att nu köper jag absolut inte något mer i vår. Men som jag nu idag åkte till Skanssi medan Elin var till gymmet. Egentligen bara för att ströva omkring, gå på cafe´ och kolla in folk. Gick förbi Kappahl och där hade dom 25 % rabatt på hela köpet, även på nedsatta varor för medlemmar. Så ut kom jag med tröjan som jag trånat efter en längre tid. Så länge kunde jag låta bli att köpa nånting.

Hopplösa jag.

Annonser
Det här inlägget postades i Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s