3 saker som gör mig glad

Läste till min förtjusning…nåväl..Ninettes inlägg från idag.

Det handlar om en lista på saker som gör en glad. Vilket ju är bra som motvikt till gårdagens och en hel massa andra dagars negativa inlägg som jag har vräkt ur mig.

Nåväl säger jag..för då jag läste inlägget blev jag smått förskräckt, kände mig utmanad. Har varit så rädd att nån skall t:ex utmana mig att lista positiva saker som hänt mig under dagen i sju dagars tid på fb. Det händer ju inget positivt i mitt liv, ju!! Kan jag glädjas över något.

Naturligtvis är jag glad över min fina familj. Det är ju självklart. Men liksom att känna ren glädje över något, nångång…närdå?? vadå?? hur??

Och vet ni…just idag har jag upplevt så många saker som verkligen har känts som ren skär lycka.

sakersomgormejglad

Så många att jag utan att fundera kan lista tre saker som har gjort mig glad.

För det första har jag barnvaktat den goaste ett-åringen som finns. Linneá gumman. Hon är nog en sån solstråle. Att få vara nära henne och gosas, att känna små händer på sitt ansikte, att se en glad tös som just lärt sig att gå komma emot en, att få överösa en mjuk kind med pussar…det gör mig glad ut i fingerspetsarna.

DSC_0019DSC_0020DSC_0027DSC_0033

För det andra har jag lyckats ha en riktigt givande photoshoot med min gravida Gu´dotter och hennes otroligt gulliga son. Detta är verkligen en sak som jag är sååå lycklig över, för ni vet int hur nervös jag var och har varit. Har int fotat så hemskt mycket på länge och jag tvivlade verkligen på mig själv och mitt fotande. Att få helst några någorlunda bra foton av hennes gravidmage. När jag gick igenom nästan tvåhundra bilder märkte jag att jag varit orolig helt i onödan..det fanns en hel del bra foton att välja emellan. För det går nog ett stort tack till Gu´dottern som bara är så naturlig framför kameran.

DSC_0271

DSC_0094

DSC_0081

För det tredje hade jag en så trevlig tumistid med yngsta dottern min efter att vi fört Linneá till hennes Mommo. Kände att jag bara måste få i mig något gott att äta. Den här gången var Hese eller Vene helt uteslutet, något smarrigt och mysigt ställe ville jag gå till. Så vi åkte till Dennis. Åt en himmelskt god pasta med pesto sås, kyckling och grillad getost. Till efterrätt drack jag en Irish coffee. Hon åt pizza och glass på det. Det bästa var ändå inte maten utan sällskapet. Vi pratade och skrattade och umgicks på det bästa av sätt.

Som pricken över i är jag verkligt nöjd över att ha lyckats skriva ett för mig ovanligt positivt inlägg.

Dessutom har liljan som jag fotade till förra inlägget på en natt slagit ut. Så vacker.

DSC_0010DSC_0007DSC_0014

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Linnéa, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s