tiden går

Plötsligt är det ett år sen våran yngsta blev myndig. Våran baby, våran minsting…snart flyger hon ut ur boet. Vemodigt värre.

Sen sitter vi här gubben och jag i varsin soffa helt enzamma, vilken tur att vi ändå har Ebba.

Men det är så det skall vara, det är livets gång.

Grattiskramar till våran 19-åring 🙂

DSC_0037

I helgen firade vi morsdag och hela härliga familjen samlades till middag. Alla våra barn med respektive, förutom Elins John, våra båda småttingar och min svärmor. Vi trängdes runt matsalsbordet som packade sillar för att jag int fattade att vi verkligen är så många nu att vi borde ha dragit ut bordet. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Får mig att undra över framtiden och eventuella tillökningar i familjen. Vi kommer att behöva ett stooort bord, där vi alla får plats. För visst vill jag ha alla mina kära samlade under samma tak nångång, även om det bara blir svårare och svårare att hitta en tid som passar alla.

Jag blev uppvaktad bara värre. Fina kort, blommor, muminmugg, ett nummer av lantliv..

DSC_0783DSC_0782DSC_0785

DSC_0794

DSC_0793

….och en AKTIVITETSKLOCKA.

Som jag enligt familjen har sagt, här efter julen då var och varannan hade fått en sån i julklapp, att jag eventuellt kanske ändå skulle vara intresserad av.

Nå..jag är nu alltid som jag är…vad skall jag med en sån till då jag ändå int gör någo. Men förstår att min familj bara vill mitt bästa och tänker att den kanske sporrar mig att börja röra på mig lite mer. Vilket jag nog helt klart själv också kan skriva under, att jag borde börja röra på mig för mitt eget välbefinnande. Få en rytm i vardagen.

Efter att ha tittat på den nu i några dagar har jag idag gjort den klar för användning och nu är den på min arm. Synkroniserad med både datorn och telefonen. Bara att börja få längre och längre perioder av aktivitet vad tiden lider.

DSC_0804DSC_0802

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

En kommentar till tiden går

  1. Monika Sangder skriver:

    Du kände dig säkert uppskattad.😀

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s