barnbarn för hela slanten

Ibland blir det mer och ibland mindre. Oftare eller mer sällan. Men alltid är det lika roligt. Lika välkommet.

Denna tid man får umgås med sina barnbarn.

I förrgår var småttingarna här nästan hela dagen…

DSC_0836DSC_0826DSC_0833DSC_0850DSC_0859DSC_0863

…och idag har dom varit här lika länge.

Igår hade det också blivit en träff om jag hade orkat. Fredrik bjöd oss till dem på paj. Brukar int ofta tacka nej, men igår bara var jag tvungen. Förutom att jag en kort stund på dagen hade träff med mina syskon med familjer på Cafe´ Nathalie sov jag. Jag sov och sov och sov igen.

Idag sov jag tyvärr också en del av tiden den lilla familjen var här.

Ändå fick jag häcken ur sängen till slut och gick ut och kollade vad dom höll på med. Där tvättades det bilar. Nu skiner min bil rent på gården och Fredriks och Michaelas båda två i Littoinen.

Till middag grillade sonen biffar och svärdottern fixade klyftpotatis. Så roligt då andra lagar mat åt en. Är smått illamående hela tiden och i synnerhet av maten jag själv lagar. Idag smakade det såå gott.

DSC_0870DSC_0880DSC_0878DSC_0881DSC_0887

Det är skralt med uppdateringarna här på bloggen och en av orsakerna är mitt ständiga gnäll. För det är just det vad jag tycker att jag gör mest hela tiden här på bloggen och finns det int annat att skriva om än negativa saker är det lika bra att låta bli, för vem i världen orkar läsa om nån som int gör annat än klagar hela tiden.

Men sanningen är den att jag just nu är tröttare än vanligt. Vet också vad som orsakar den. Så fort det är något stort på gång går jag i lås och sku gärna sova över allting. Nu planerar vi inför Elins studentdimission. Har försökt peppa mig till att orka göra det bästa jag kan för att hon skall få den student fest hon förtjänar. Men hur jag än gör drar den ner mig. Av erfarenhet vet jag dock att när den närmar sig får jag krafter nånstans ifrån och får saker gjorda. Så nog blir det bra ännu.

Nåt som definitivt borde tas itu med är blomlanden. Allt växer huller om buller bland ogräs som kommer upp. Så i nästa vecka sitter jag på knä på gården och försöker få bukt på allting.

DSC_0907DSC_0900DSC_0903DSC_0894

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Cecilia, Familj, Linnéa, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till barnbarn för hela slanten

 1. Monika Sangder skriver:

  Hallo, behöver du hjälp så säg till.😊

  Gilla

 2. lenarwik skriver:

  Be dottern hjälpa dig med blomlanden om hon vill ha dom fina till sin fest. Grattis till ännu en student i familjen.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Joooo…du..det är int sådär bara, tyvärr. Var ute idag och rev och slet och nu känns det minsann i kroppen. Men så är det väl då man int gjort någo på länge 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s