ett år av stickcafe´

Idag var det sista gången stickcafe´för den här säsongen.

Vad glad jag ändå är att jag tog tag i mig själv och gick med. Och vad bra att jag då jag tvekat ändå har gått. Jag har ingenting annat än gott att säga om det. Det har varit roligt, avslappnande och uppiggande. Dessutom har jag fått nya människor i mitt liv. Vilket ju alltid är positivt. Folk med liknande intressen. Kan ju faktiskt kalla dom vänner.

I ärlighetens namn bör ändå nämnas att jag ibland har känt mig olustig och nervös i början, men aldrig har jag kommit därifrån utan att ha haft roligt och varit på gott humör.

Vad har jag då åstadkommit…jaaaaa…jag hade ju ett projekt, ett par sockor.

Mina stickcafe´ sockor. Sockor jag bara stickade på där. Det gäller verkligen att ha något lätt arbete, för av allt skratt och prat blir jag distraherad och då gör jag fel. Vem vill nu sprätta upp allt man stickat, liksom.

Nå nu blev det en färdig socka på ett år. Inget storverk precis. Men å andra sidan stickade jag int endast på sockan under året. Får se om andra paret blir nästa års projekt eller om det blir färdigt under sommaren.

cats

Hursomhaver är stickcafeét nog min grej.

Annars har jag planterat alla uteblommor i krukor och hoppas innerligen att det int blir nån frost. För då är det kört med mina flitigalisor, som jag int har nån bild av.

DSC_0174DSC_0183DSC_0186DSC_0165

På alla bord vi har ute skall det stå en pelargon.

DSC_0196

Lat som jag är köpte jag färdiga squasch plantor. Men dom planteras nog int ut förrän i juni.

DSC_0191

Hur det nu är hjälper det antagligen inte att be till vädergudarna. Regn har utlovats till lördagen. Vi får trängas här inne som packade sillar..men vad gör det, huvudsaken är att Elin får en bra fest.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Mitt i Livet, vänner. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ett år av stickcafe´

 1. Villa Herbert skriver:

  Tänk vad bra att du gick med och att du gått iväg även om det känts motigt ibland.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo…det känns verkligen bra. Försökte kommentera ditt senaste inlägg men det gick int vägen. Skrev bara att du ska ha det så skönt i sveroge ochmed din Ebba.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s