det var på tiden

Jag har varit och sålt på loppis idag. Första gången i mitt liv. Kanske det var på tiden.

Har visserligen sålt via nätsajter men aldrig sådär på riktigt. Ansikte mot ansikte.

Kajsulinas granne ordnade gårdsloppis idag och då det begav sig frågade jag henne om jag fick vara med och sälja. Det fick jag. Plockade fram en massa saker som jag helt enkelt tröttnat på, hade för många av eller bara int hade haft på mig eller haft framsatta på länge.

Det svåraste var vad jag skulle begära för mina saker. Man vill ju int vara för dyr men int ge saker bort nästan gratis heller. Den där gyllene medelvägen liksom.

Vi var 10-11 försäljare som satte upp våra stånd. Mest var det barnkläder och leksaker, men också mycket annat fint. Förutom loppiset satte grannen upp ett cafe´, som jag tror var jätte poppis. Vädret var ju faktiskt det bästa möjliga idag.

För mig går det nu int aldrig riktigt som i Strömsö, så även idag. Då jag hade plockat fram alla mina grejs, tyckte jag nog att det såg lite ut. Hade jag faktiskt int mera. Plötsligt såg jag på Kajsas bord en sak som jag också hade plockat med mig. Var fanns den månne..och alla andra saker jag började minnas att jag hade packat ner men som int fanns där på bordet.

Jag rusade till Kajsas..såg i bilen..nepp..iväg hem..ett varv runt i huset..nepp..i samma veva ringer Johnte och säger att kassen nog är där..puust..vilken lättnad. Snabbt tillbaka..snabbt med kassen till grannen..snabbt..plocka upp, för då hade det redan börjat komma människor.

Är så glad att jag vågade ta steget ut och verkligen söka mig ut bland folk och få något gjort. Engagera mig i nånting helt själv.

Fast jag int fick såå mycket sålt, fick jag ändå så mycket så att jag är nöjd. Verkligen nöjd.

DSC_0655DSC_0660DSC_0663DSC_0664DSC_0672DSC_0680DSC_0687DSC_0691

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s