bloggtorka

Bloggtorka big time.

Vad göra då det int nästan finns nåt intresse varken till att fota eller till att skriva. Mina inlägg brukar allt som oftast kretsa kring bilder jag tagit, men när inspirationen till att fota är obefintlig då finns det ju ingenting att bygga ett inlägg kring.

Kanske en av orsakerna är att vårt hushåll varit som ett bombnedslag nu i månader känns det som. Det har sett ut som om vi är på väg att flytta. Då det blir kaos då förlorar jag helt min koncentrations förmåga. Jag orkar ingenting..det känns som att jag drunknar i allt bråte och kommer int upp.

DSC_0634DSC_0635

Nu har jag nått ytan igen. Jag har fått kontroll över kaoset.

Vi har gjort om ett rum här hemma. Vårt arbetsrum. Där har funnits en hög- och lågsäng, en hylla och ett stort fult skrivbord plus leksaker och annat skräp.

Då vi var till Lahtis till min Gudmor fick jag hem med mig ett litet och näpet 50:tals skrivbord. Då föddes tanken om att få en bäddsoffa till rummet istället för den höga sängen. Mannen i huset sa att det int ryms nån sån dit. Då började jag tänka hemma bibliotek/arbetsrum. Och på den vägen är det.

Fast egentligen började allting med att Uffen köpte ny säng åt oss. Nattduksbordena är också nya.

DSC_0720

Samtidigt såg vi på hyllor och hittade Hemnes hyllor med dörrar till halva priset. Eftersom tillverkningen av den färgens hyllor slutat, såldes dom bort. Jag gillar färgen dock, och det är ju huvudsaken.

Det tog sin tid, men nu är hyllorna på plats, alla kartonger är upplockade..endast skrivbordet saknas som är i min Mammas garage.

DSC_0754DSC_0750DSC_0756

Glasflaskan hittade sin plats. Bara den får en ljusslinga i sig ännu blir den helt perfekt.

Jag har lyckats skapa min bruna hörna med apoteksflaskor och annat brungulgrönt glas.

DSC_0709

Jag har lyckats plocka undan i köket så att jag äntligen fick en ny vaxduk på bordet..en duk jag köpte för länge sen.

DSC_0711

Jag har lyckats att med små medel få en lite höstligare look i vårt vardagsrum. Nya kuddfodral och en massa mässing. Tror det var nån i fjol som skrev att hon inte skulle falla i det guldiga träsket. Nåväl. Sån är jag.

DSC_0723DSC_0726

Liknande lampa som syns i diverse bloggar..en som jag int alls har gillat.

DSC_0729DSC_0737

Brickan jag bara int kunde lämna i Pietarin antiikki i Nagu i somras. Vasen som kostade mig 1 euro på Kaarinan Eko kirppis.

DSC_0745

Den lilla tösen av Anja Kantor hittade jag på samma kirppis.

DSC_0748DSC_0740

Till slut är jag bara tvungen att visa mina bästa fynd i sommar. Ett stort fat från Kupittaan savi och en Arabia mjölkkanna, ”rypäle”.

DSC_0733DSC_0712

(är ingen inredningsfotograf)

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s