..med kossorna i hagen…

En fredag..inte den här fredagen..utan förra veckans fredag. Drog Linda mig med ut till Lenholmens naturstig.

Vilken tur säger jag att vi har hundar som inte gottar sig i koskit för det fanns överallt..utan att ljuga fick man nästan se efter att man int steg i ett lass då man gick där.

Men skönt var det. Härligt väder. Solsken, int så värst varmt. För det var frostigt ännu i skuggan mitt på dagen. Jag som ännu int har fått min hjärna att fatta att det verkligen är höst nu gick barfota i tossorna. Fick höra lite gräl från dottern och måste erkänna att det nog blev lite kallt.

DSC_0809DSC_0816DSC_0837DSC_0842DSC_0851DSC_0852DSC_0866DSC_0873

Innan vi kom fram till rastplatsen som ligger precis bredvid en hage ser vi en massa kossor som rusar iväg mot hagen vid vägen. Äsch då tänkte jag..nu fick jag ingen bild..men vet ni det fanns fyra kvar i hagen då vi kom fram. Linda gick åt sidan med hundarna och jag gick sakta närmare koddorna.

DSC_0876

Först glodde två på mig, sen tre och till slut fyra. En liten en var på sidan om, den hade jag int sett förrän jag stod där mitt ibland djuren. Där satt jag på huk och fotade..djuren var avvaktande först men så började dom komma närmare. Mäktiga djur dessa kossor i synnerhet då dom börjar galoppera. För det gjorde dom då jag steg upp. Plötsligt blev dom rädda och sprang bort. Men före det var dom riktigt nära mig.

DSC_0877DSC_0883DSC_0885DSC_0894DSC_0897DSC_0899

Efter träffen med dom gick vi vidare. Hundarna sprang mot havet då vi kom fram till utkikstornet. Gissa hur dom såg ut efter att ha sprungit rakt in i lera och träck och vatten. Hujedamej.

DSC_0907DSC_0911DSC_0929DSC_0953

Efter ett par timmar ute i den friska luften åkte vi hem med våra leriga illaluktande hundar.

Men skojigt var det, i synnerhet mötet med kossorna.

Annars så tycks det int bli nånting med mitt bloggande. Så jag tror jag tar en paus. Hur länge vet jag inte, ett tu tre kanske jag skriver någo om en vecka, eller så skriver jag om ett halvt år. Just nu finns det i varjefall inget intresse och ingen ork. Då är det bättre att sätta handen i bordet och säga som det är, vänta er int för mycket från mig på en tid. Att ha fått säga det här känns skönt för mig för nu behöver jag int känna dåligt samvete för att jag int uppdaterar så ofta..

Men ni som vill följa mig kan göra det på instagram, där är jag ganska aktiv. Ni hittar mig under hannasvardagsparlor. Just nu är kontot privat men öppnar det bara jag skrivit färdigt och då är det bara att trycka på följa och så är saken klar med det.

DSC_0964DSC_0966DSC_0961

Ha det så bra alla mina bloggvänner och tack för att ni läser min blogg.  Det värmer.Tror nog jag återkommer, men när det får tiden utvisa.

Hejdååå 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ..med kossorna i hagen…

 1. Lena Höglund skriver:

  Hej! Du har så underbara bilder på din blogg! Jag vill bjuda in dig till vårt kostnadsfria evenemang i Vasa kommande söndag 22.11! Om du är intresserad – kontakta mig innan onsdag 18.11 kl.12!

  Välkommen med på MORRRs
  EXKLUSIVA FOTO-TRÄNING FÖR FOTOBLOGGARE
  i SKY-bastun, Sokos Hotel Vaakuna i Vasa 22.11 kl. 11.00-13.00

  Bli Finlands hetaste husdjursbloggare med Morrr!
  Proffsfotograf Joni från Zoomi ger tips om fototeknik och hur du bäst fångar ditt husdjur på bild

  ZOOMI i Rewell Center delar råd och tips för hur du fångar ditt husdjur på bild
  – i rörelse, porträtt, utomhus och inomhus
  MORRR berättar om sina tjänster för husdjursägare

  Du har blivit utvald eftersom du ivrigt använder foton på din blogg
  eller för att du är husdjursägare.

  ANMÄL DIG SENAST ONSDAG 18.11 KL.12.00
  TILL lena@morrr.com
  ENDAST DE FÖRSTA 40 ANMÄLDA RYMS MED!

  MORRR bjuder på brunch-tapas, Sokos Hotel Vaakuna bjuder på skumvin!
  Kolla mer information om evenemanget på vår bloggpost!

  Evenemanget som är kostnadsfritt arrangeras av MORRR
  i samarbete med Finlandssvenska Bloggare,
  SOKOS HOTEL VAAKUNA & ZOOMI i Rewell Center

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Hej!
   Ursäkta har inte varit in här sen jag skrev det sista inlägget..Paus i bloggandet liksom. Vad roligt att du tycker om min blogg och mina bilder. Tack för inbjudan, harm att jag inte har läst din kommentar en aning tidigare.
   Hoppas ni hade ett trevligt evenemang.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s