inget slut…

….bara en paus.

En paus som verkligen har gjort gott. Men har ändå kommit till den insikten att jag behöver bloggen. Om int annat så för mitt fotande. För det har också stått på paus nu i några månader. Från att ha tagit ja, jag vet int, hur många bilder..otaliga..till att ha tagit en handfull under några månader.

Mitt fotande var ju en orsak till min bloggpaus, vilket ju är sååå fel. För det är ju fotograferandet som är mitt stora intresse och bloggen ett sätt att visa upp bilder som jag tycker att är fina. Och då int alltid konstnärligt fina utan vardagliga med familj och vänner. Orsaken till att jag kände sån press var att jag hela tiden jämförde mig med andra, alltid tänkte vad andra månne tycker, istället för att göra saken på mitt sätt, skräp i vad andra tycker. Jag har mitt sätt att se på mina objekt och andra har sitt. Att alla mina bilder ser likadana ut och att jag kände mig som om jag stampade på stället, betyder kanske snarare att jag har min stil. För alla har väl en stil 🙂 🙂

Typ, som alla stora fotografer och konstnärer 😉 😉 😀

Nåja..nu har jag alltså bestämt mig för att göra comeback. Men inte ännu i år. Kanske nåt inlägg..eller så inte.

Efter nyår får det bli. Nytt år..nya utmaningar.

Under dom gångna månaderna har jag mest legat på soffan och spelat Klondike. Jag och mitt pippi. Men det börjar lugna ner sig..inget måste längre.

Jag har blivit mer och mer stressad ju närmare julen vi kommer. Har aldrig varit så efter med julförberedelserna som i år. Julgardinen hänger int i köksfönstret ännu och elljustakarna har ännu int kommit fram. Inte heller advents ljusstaken..den tände jag till Lucia. Då förberedde jag också julen för första gången i år. Bakade nämnligen bullar. Julklapparna är dock fixade och det är halva jobbet.

DSC_0044

Nå julen kommer..det är bara så…fast jag helst sku trolla bort den på nåt sätt. En vecka kvar och sen är den över…som jag önskar att det skulle räcka tills nästa jul utan nån ångestladdad tid..men det kommer många under månaderna som går. Sånt är mitt liv.

Julen skall ändå firas med glädje med dom käraste. Dom närmaste. Linda kommer dock att fira jul med pojkvännen sin. Så alla är int här. Men så är det då barnen blir vuxna. Hela julhelgen är dom ju int borta.

Annars har det varit farsdag, Kajsas Mosse pojke har fyllt tre år och jag har umgåtts med mina barnbarn och med min barnhund..barnvaktande och hundvaktande ni vet.

DSC_0004DSC_0980DSC_0985DSC_0998DSC_0033 a

Jag har fått en ny bästa vän, vilket är så härligt.

Idag ringde det på dörren och där stod min bästaste vän. Hon kom och gratulera mig på födelsedagen..fast vi absolut inte brukar. Men ändå sååå fint att veta att nån där ute tänker på en.

Hon vet att jag gillar änglar och jag fick två julgransbollar i glas från Pentik. Sååå vackra. Speciellt den här…

DSC_0052

Nåväl..detta blev långt..kanske jag har haft absinensbesvär sådär omedvetet 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i bloggen, Cecilia, Familj, Fotografering, Hundliv, Linnéa, Mitt i Livet, vänner. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till inget slut…

 1. Vad roligt med ett inlägg från dig, för det har jag saknat ska du veta!
  Visste inte att du haft födelsedag? Brukar ju synas på Facebook..

  Gilla

 2. Tita skriver:

  Härligt att du fortsätter, har saknat dina inlägg och bilder. Det är just det vanliga livet som är bäst ! Och ibland orkar man och ibland inte …

  Gilla

 3. Lis-Marie skriver:

  Välkommen tillbaka. Jag har också saknat dej. //Lis-Marie

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s