sannerligen på tiden

Ja..det var det allt.

Vet int när syrtsipumppas familj har varit här senast, sådär annars. För nog har dom varit här t:ex i våras på Elins studentfest. Men det räknas kanske int då det har varit en massa andra människor omkring oss. Kajsulina påstod att hon int varit bjuden till oss sen Amppe damppe föddes. Kanhända..eller säkert är det så och olyckligtvis har det sina orsaker.

Sorgligt nog är det min familj som blivit drabbad, för man tycker ju att ens egen familj förstår en bäst. Och det hoppas jag dom gör.

DSC_0002DSC_0021DSC_0011

Nåväl, förutom familjen Laure´n var min Mamma också bjuden.

DSC_0016

Som alltid då min familj är hos oss kommer det ishockey på TV:n och tisdagen var inget undantag. Den här gången satt faktiskt jag också och kollade..lite sådär på tvång..för jag kunde ju int gå bort och lämna gästerna ensamma. Detta är jag glad för, för annars hade jag int fått uppleva denna spänning, glädje och stolthet som den bjöd på. Här skreks det bara värre då Finlands helt fantastiska juniorer gjorde det avgörande målet. Nog för att det hade skrikits under hela matchen men slutet blev kulmen som nästan fick taket att lyfta.

Annars så är jag så glad in i själen att jag äntligen fick mitt dåliga samvete stillat. Nu har  dom varit här mina egna och hoppas dom kommer igen. 3-4 års paus är lite väl länge.

Dessutom har jag sen dom var här fått njuta av nya krispiga tulpaner. Vad är mera välkommet än just dom blommorna då julen är slut. Mamma hämtade en bukett med olika färgers tulpaner och Kajsas familj hämtade en rosa. Bra motvikt till allt det röda.

DSC_0026DSC_0039DSC_0035

Tack snälla för att ni förgyllde min tisdagskväll och även dom andras i min familj som var hemma.

B.t.w har Elin varit till frissan..vipps rök det långa fina håret.

DSC_0017

Nog för att hon är riktigt söt i det här också 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s