vad hände

Kommer ni ihåg den här..min bruna hörna. Som jag samlade brunt glas, som om jag vore besatt. Gamla flaskor och apoteksburkar, för jag ville ha dom i ett hörn på en byrå.

DSC_0709

Nå det här hörnet har stört mig ända sen jag fixade det. Ibland blir det bara så. Är man tvungen att gå förbi det tusen gånger per dag, börjar det bara störa en mer och mer.

Då är man ju tvungen att göra nåt åt saken för så kan man ju int ha det. Samtidigt som vi städade ut julen…eller egentligen några veckor efter det..för här har hyllorna gapat tomma i väntan på att prylarna skall hitta sina platser på nytt..ja, samtidigt passade jag på att laga om min hörna.

DSC_0197

Tavlan har min Mamma målat, den andra tavlan högst uppe har jag målat då jag var fyra år, fotot på övre hyllan är ett dopfoto på mig med mina föräldrar och fotot i mitten är en detalj av Eiffeltornet. Ljusstaken är ett loppisfynd från två veckor sen, likaså den bruna vasen som jag inte kunde lämna på loppiset då jag hade en likadan hemma i en annan färg.

DSC_0193

Nu är jag nöjd. Nu är hörnet trevligt att gå förbi.

Flaskorna och burkarna kunde jag bara int sumpa bort så mycket arbete som jag gjorde för att samla dom åt mig och så mycket som jag ändå tycker om dom. Dom flyttade till arbetsrummet, upp på hyllan där dom passar helt utmärkt. Mycket bättre än i hörnet.

DSC_0203

cats

Samtidigt kan jag visa mitt arbetsrum som jag är sååå lycklig över. Hemnes hyllorna från IKEA bara älskar jag, färgen är bara så perfekt. Gillar också skarpt mitt skrivbord som har kommit hem från min Mammas garage efter att ha varit där ett år. Dit kom det för drygt ett år sen då vi tömde min gudmors sommarstuga.

DSC_0211

DSC_0205

Lycklig är jag också över min Happy Lights slinga som jag fick i födelsedagspresent av min Mamma. Färgerna jag valde passar perfekt till allt i rummet.

DSC_0216DSC_0215

Till slut visar jag byrån i hallen som är helt kopparfärgad. Det började med dom små fyrkantiga ljusstakarna jag fick i födelsedagspresent av den lilla familjen. I veckan utökades dom med en låda från Ellos och till slut hittade äntligen ramen som jag loppisfyndade i somras på en gårdskirppis sin plats. Den ramen är en riktig favorit, sååå fin i mitt tycke.

DSC_0200DSC_0219DSC_0202

Nå..nu har jag bara ääälskat så mycket så det int är sant. Men vad kan man då prylar är ens liv. Jag skulle aldrig kunna bo i ett hem utan saker. Det betyder int att jag int skulle tycka om såna hem. Dom är ju så rena och prydliga. Mycket saker sen igen betyder en massa damm att torka. Men det är min grej och fast jag ibland kan tycka att jag borde skala av lite, går det helt enkelt inte.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till vad hände

  1. Villa Herbert skriver:

    Omväxling förnöjer.
    Är på väg till Vanda i början av mars, kommer från Göteborg på förmiddagen fredagen den 4.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s