vad har du i din handväska?

Jag är en lite nyfiken person. Int skvaller nyfiken ( nå nog det ibland också) utan mera fantasi nyfiken. Gillar att sitta på cafe´och kolla in människor och fantisera och undra över vad dom är för slags personer. Hur dom lever, vad dom jobbar med, har dom barn…o.s.v.
Tycker folks handväskor definierar vad dom är för personer lite grann. Eller så vill jag tro.

Ett favoritinslag i nån tidning är vad olika kändisar bär på i sina väskor dagligen.

Så vad har jag för väska och vad innehåller den.

Jag har just köpt en ny. Från att ha haft en brun läderväska i två år har jag nu en svart. Den är stor för den skall innehålla en massa.

DSC_0296

Den är en lös påsaktig sak.

DSC_0298

Jag blir helt galen om jag har oordning i väskan. Så i min har allt sin plats.

I en påse har jag kvinnliga nödvändigheter, värktabletter och dyligt. I en har jag mina läppstift, som jag aldrig använder, så varför bära på dom liksom. I en har jag mina nödvändiga diabetesgrejer. I en påse har jag alla mina kort (varför alla dessa kort). Min plomssa. Naturligtvis bär jag också på mina nycklar och på min telefon, dom bara glömdes bort från bilden. Oftast bär jag också på en vattenflaska.

DSC_0309

Trots att jag har en sorts ordning har jag gått med en plomssa som är så liten så jag har fått söka den i evigheter känns det som då jag står i nån kassa. Nu har jag åtgärdat saken. Nu har jag köpt en ordentlig en åt mig. En som jag int kan undgå att hitta. En som vid behov kan ersätta min väska då jag t:ex går och handlar mat.

DSC_0313

Vad månne min handväska berättar om mig? Vad är jag för slags person?

Tror int jag är någo annat än en vanlig Matti Meikäläinen.

Vilket krystat inlägg det blev. I brist på bättre, hmmmmm!!!!!

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till vad har du i din handväska?

 1. Cilla skriver:

  Fint. Var ha du köpt den bruna?

  Gilla

 2. villaherberts skriver:

  Använder inte handväska.😊

  Gilla

 3. Irene skriver:

  Handväskan är jättefin. Var har du köpt den”

  Gilla

 4. Erik skriver:

  Har faktiskt väskan för diabetessakerna från http://diabeticdesigned.se 🙂
  Men inte handväskorna 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s