dagarna går

Jepps..så är det..tiden rinner iväg och jag med den. Hinner int riktigt med. Känns hopplöst. På riktigt. Skulle vara skönt att stoppa tiden om så bara för en stund.

Februari är snart slut. Just nu är det sportlov här i södra Finland. Vilket nu int påverkar mig någo nämnvärt som int är på jobb eller har småbarn. Sen jag skrev sist har vi hunnit med fastlagstisdag och allahjärtansdag. Jag har varit intagen på Åbolands sjukhus för undersökning av magen och tarmen. Det har varit stickcafe´flera gånger och jag har forsatt träffa en väninna varje vecka.

Just tömde jag min kamera med bilder jag tagit sen sist.

Jag köpte efter mycket om och men en flaska från Hemtex. Den har jag gått och pillat på ända sen före julen. Så en dag när jag stack mig in till Hemtex hade dom slutrea. 50% på 50 % och en flaska kvar. Då funderade jag int mera, då fick den komma hem med mig.

DSC_0344

Jag har sprungit på loppis några gånger. Ljusstaken fyndade jag för typ 1,50 euro.

DSC_0350

Jag försöker krydda vardagen med färksa blommor.

DSC_0357DSC_0370

Tyvärr vissnar tulpanerna och rosorna ganska hastigt. Till en flaska ville jag ha en blomma som håller länge.

DSC_0364

En dag gick jag ut en sväng med en bästaste kusinvitamin. Vädret var floskigt men soligt.

DSC_0381DSC_0385DSC_0386DSC_0389DSC_0402

Så blev det Allahjärtansdag..något vi int firar desto mer i vår familj. I år hade jag dessutom för första gången int skickat några vändagskort. Men jag fick två <3. Jag fick också en bukett med tulpaner av min bästaste vän som överraskade oss totalt dagen före.

DSC_0416

Jag bara gillar mitt sidobord som jag fick till födelsedagspresent för två år sen. Gillar mina saker på den. Hittade en vacker svart kruka som är mässingsfärgad inuti. I den placerade jag en garderobsblomma.

DSC_0425DSC_0429DSC_0433

Idag då det igen har snöat..gick jag ut med två rosor. Det blev en rosa mot vitt photoshoot 🙂

DSC_0455DSC_0456DSC_0468DSC_0508DSC_0466DSC_0473DSC_0500

Äntligen lite inspiration för fotografering.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Mitt hem, Mitt i Livet, vänner. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till dagarna går

 1. Pernilla Bergman skriver:

  Oj vad många fina foton! 🙂 Nu blir jag ju riktigt inspirerad av din flaska med blomma i! Tänk att så små saker kan pigga upp vardagen lite. Hoppas du blev eller blir lite klokare av tarmundersökningen.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack..jo den blomman har hållit säkert i snart tre veckor. Jo..nå det var bara en rutinundersökning som borde ha gjorts redan i fjol. Ett år efter att jag fick diagnosen Ulcerös colit. Men som det nu är ibland, så faller man i glömska om man int själv tar upp saken. Allt såg bra ut.

   Gilla

 2. villaherberts skriver:

  Du har så rätt, dagarna bara springer iväg. Just nu är jag på besök hos barnbarnen Ebba och Sigrid. Njuter av att få bygga koja,lägga pussel och låsa sagor med E, S är så liten ännu.

  Gilla

 3. lma7 skriver:

  Fina bilder som alltid, du är skicklig fotograf! ❤

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s